Ruslan_1990 Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Здравейте група много ми е приятно да съм част от това семейство.. Отскоро съм собственик на Ауди а4 б7 2007 Avant 2.7 тди 132kw S-Line..Това S-Line беше прекалено но с това искам да добавя че си обичам колата колкото и негативни коментари да бях срещнал преди да я купя🤦🏻♂️😀 Та проблема при мене е че днеска до като си карам градско и в един момент ми светна лампата на катализатора и направо пощурях😂..но изненадващото е,че колата не си промени тягата,пъргава е както преди да светне лампата.Все още не я познавам колата добре има-няма 500-600км навъртени с нея...та след това веднага излязох на магистралата вкарах я на режим S и така около 15-20км 150-200km/h и резултат никакъв лампата продължава да си свети и да ме дразни.. И сега молбата ми е някой който е напълно запознат с нещо такова да ми каже какво може да е това. Само грешка която може да се изчисти или наистина да очаквам нещо сериозно?.. Ще се радвам да прочета първо вашите коментари преди да отида в сервиз..ЩОТ в някои сервизи “Гумата ти е мека..той ти обявява..мотора е за смяна” Благодаря предварително на всички..🙏🤝🙌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshbul Posted February 14, 2020 Report Share Posted February 14, 2020 сигурно е дпф-а покарай по магистрала 50км с високи обороти. Ако продължаваш да караш в града със светеща лампа ще се влоши. Не е лошо и да се видят грешките, може и да има и проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruslan_1990 Posted February 14, 2020 Author Report Share Posted February 14, 2020 Благодаря ти mshbul ... ако наистина е ДПФ-а,ставали да се свали и да се изчисти или е по добре нов.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strong Posted February 15, 2020 Report Share Posted February 15, 2020 Ако проблема е във ДПФ филтъра,първоначално тази лампа би трябвало да премигва.Караш на високи обороти докато угасне.Светне ли постоянно, мисля че трябва да се посети сервиз и да се направи принудителна регенерация.Хубаво е да се види каква е грешката първо според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts