Jump to content

Audi 100 от Монтана


Recommended Posts

Последно ходих до Петрич(от Пловдив съм) да гледам едно „перфектно”ауди 100 2.5тди,та имам горчив опит,ако има колега от Монтана да му хвърли едно око много ще ми помогне,омръзна ми да обикалям из страната и да гледам таралясници,не ми се бият 600 километра напразно пак :D .По телефона човека каза че било австрийско нямало удари и тем подобни залъгалки,таке че отново чакам помощ!!! :D

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...5224&f1=details

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственият колега от Монтана,за който се сещам,е Риноксчо,но той по-често май е в чужбина.Може пък да ти препоръча някой свой познат да я погледне.Иначе,ако убедиш продавачът да дойде до Враца/40 км./,аз мога да съм от полза.Колата изглежда много изпъната,но аз лично съм против внесените от Австрия коли.Имал съм две и официално съм се заклел тази дестинация да я забравя.На пръстите на една ръка се броят хубавите коли,внос от Австрия,които съм виждал или за които съм чувал.Не е и само ръждата.А има и този момент,че до Австрия ходят предимно дребните автотърговци, при тях,поради единичните покупки,е по-ограничена възможността за хубава кола за малко пари. Както и да е,успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега сега видях,че питаш за в монтана...Ако искаш да ти кажа със 100% как поне на външен вид е колата,ще пратя човек.Но аз лично в тази автокъща не бих си правил труда.Всичките и коли са бити и са за къшмер.Едно свясно возил не съм виждал там.А цените винаги са високи...Ако искаш драсни един ЛС и ще пратя човек да види.Може специално тази да е добра.Ама не го вярвам. Поздрави :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...