Jump to content

Не работещ вентилатор на парното


mhalilvn

Recommended Posts

Здравейте надявам се някой да успее да ми помогне, защото вече се изчерпах колата ми е а3 8л 2000г фейслифта и изведнъж спря вентилатора на парното ,не работи проверих следните неща: всички бушони пробвах с друг ,контролер на климатроника диагностика с Vag Com няма грешки, проверих самият вентилатор като му продам 12 волта си работи отлично пробвах да сменя така наречения реле регулатор на парното (таралежа) и от него не се отстрани проблема моля дайте съвет какво да правя къде да търся проблема.. Иначе усилвам на макс обороти от самото управление на климатроника и от самосебе си се смъкват до минимум и после пак ги увеличава и това се повтаря като 1 цикъл но нищо не се случва.. 

Редактирано от mhalilvn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Шарана имаше датчик на температурата на антифриз а, различен от този на двигателя. При един ремонт бяха объркали буксата със температура на входящия колектор(тди). И го изпържиха на 5 волта е. Симптомите бяха същите, но на най топло и студено работеше климатроник а, само не можеше да работи коректно на градуси.

 Виж с ваг температурите на всички датчици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Има една електроника, която оправяла и  и двата вентилатора и на парното и на климатика. При мене е А3 съм под гредата на Акумулатора.Не го знаех това допреди 2 години, едно и също е и се слага и на А3 и на А4.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...