Jump to content

Ауди а4 б8 2009г. Мултимедия

Lachezarpavlov12

Recommended Posts

Здравей те колеги. Притежавам ауди а4 б8 2009г. Обурудвано е с мултимедия с червения дисплей, сд ченджър, нави в жапката и управлението около скоростния лост мисля че се води 2g basic. Та питането ми е дали има вариант да се смени с някое андройд че по съвременно. Някой ако го е правил ще съм му много благодарен да разкаже как го е направил и каква медия е сложил, защото одавна търся но нищо. 

Виж тази тема по-долу. Прочети я от край до край и ще добиеш представа коя мултимедия да поръчаш и по-важно коя да не поръчваш. Тя е в А6 раздела, но мултимедиите са същите, разликата е само в рамките им.

Прочетох доста от тази тема, но ме съмнява пак дали ако взема такъв андройд от алито ще стане за моята.. Много не съм на ясно с нещата, но в много обяви виждам че си пише за кой става и за кой не.. И не намирам обява която да пише че става за сд ченджър..

Това е моята. Прилагам снимка. 

Screenshot_20201110_193452_com.android.gallery3d.jpg

Тези снимки са на сд ченджъра. Плюс оптичен кабел. 

Screenshot_20201110_212739_com.android.gallery3d.jpg

Screenshot_20201110_212727_com.android.gallery3d.jpg

Тези снимки са на навито в жапката

Screenshot_20201110_212617_com.android.gallery3d.jpg

Screenshot_20201110_212622_com.android.gallery3d.jpg

Първо трябва да си сигурен точно коя версия MMI имаш. Дай една снимка на Version екрана.

Търсих да вися по дисплея но не открих коя точно версия е. Дали може да ме насочиш как да го проверя?

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение!

Аз ли нещо не правя правилно или не го намирам не знам влизам в сетъп и след това настройки и не намирам да пише нищо общо с версията коя е.. 

Screenshot_20201120_193615_com.huawei.himovie.overseas.jpg

Screenshot_20201120_193624_com.huawei.himovie.overseas.jpg

Edited by VBI

Тоест нищо и половина... Виж дали, ако си въведеш ВИНа, дали няма да ти върне информация за ММедията https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/audi друго не се сещам, освен да питаш при дилъра.
ВАГ са царете на кашите... 

Имаш MMI 2G Basic Plus. Точно за тях май няма китайски Андроид. RSNAV също не го поддържат.

Edited by CVT

А дори да не е китайски. Някакъв андройд дали има за тази медия или да си взимам мр12в и да не се занимавам. А и другото което е ако сложа само цветен дисплей дали ще стане филма.. Имаш ли някаква представа. 

Edited by VBI

За да сложиш цветен екран трябва да минеш най-малко на 2G High. Обаче не съм чувал някой да го прави, може би защото цената не оправдава това което получаваш като допълнителна функционалност. Има тема обаче за минаване на 3G High или 3G Plus в този форум:

Edited by CVT

Здравейте колеги наскоро  закупих audi a4 allroad 190hp facelift. 09.2015 първоначална   регистрация. Каде да отида в София да ми ъпдейтват мултимедията и да ми вкарат  ВG меню.Благодая предварително.

Edited by Hr.Hristov