Aleks67

Members
 • Content Count

  737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Aleks67

 • Rank
  Audi Fan
 • Birthday 01/27/1967

Друго

 • Kaра
  Audburg

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  The Big Village
 • Interests
  разни...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. За него, благодаря! Весели празници на всички!
 2. Някой спомня ли си или да е забелязал на колко км се нулира "дневния" брояч?
 3. Ако не е тайна, какво толкова безценно се извиква от него?
 4. Според мен за да спре да се набутва колегата с излишни ремонти, да го сравни наживо с друг аналогичен екземпляр и да си прецени по-нататъшните действия.
 5. А нещо за гумите? Едно е 205, съвсем друго - 235, примерно... Аз лично правя разлика, макар и несъществена, но определено Б6цата беше по-лека, но там и колелата бяха по-малки.
 6. Фифи ти го каза, това е с цел екология.
 7. И на мен в началото ми се струваше, че воланът е необичайно твърд за марката, но с времето свикнах и вече не ми прави впечатление. На Жули-гуми дирекцията, ако е в ред не е чак такъв мрак незнаен...
 8. Те са платени вече при първата продажба, колко трябва да продължава това, докато постепенно превозното става само за скрап ли? По твоята изпълнена със сарказъм логика и тогава трябва да се съдира кожа и от последния притежател. Може да са стотинки, но давай да облагаме с данъци, докато е възможно. Типична финансова политика на безскрупулни мафиоти, яхнали властта.
 9. А бе, ако продаваш някой кошер за 2К е едно, а ма за каляска за 50К да те скубе държавата Отново въобще не е нормално!
 10. Има сервизи за целта, за да не се претрепете... Цените не са непосилни на фона, на колата, която притежавате...
 11. Aleks67

  Темпомат

  В Порше З беше към 800 кинта с техен и труд, другият вариант е да си намериш 2ра ръка, човек от тук да ти го монтира и обучи за 1/3та от горната стойност, евентуално...
 12. Мисля, че се съставя договор за попкупко-продажба без нотариална заверка, поне аз така "харизах" предишната след тотализация.
 13. Много е важно на каква дистанция е ТВто, над определена повечето детайли се смиват. Според мен - магазин/шоурум, сравнение, решение...
 14. Тези табуретки май само на картинка сте ги виждали с робота... Първото нещо, което исках да променя по колата беше да сменя шоферската седалка, в раздела на молеа има документирани постинги по темата. Това е 1вата ми кола, на която го искам. А вие си лалайте, колко са шукаритетни. Физиката ми е съвсем адекватна, за да го придавам на себе си този дискомфорт. И не, не говоря за кожени седалки, и аз не ги харесвам.