Selskiq

Проблем с интериорното осветление.

Recommended Posts

Привет колеги. Имам един странен проблем от седмица. Карам Q7 2012 и като пристигна имаше интериорно осветление на вратите и краката, което се контролираше колко силно да свети от MMI менюто. Но миналата седмица ми направи впечетление, че не свети докато пътувам вечер и в менюто за настройки на колата свети в сиво. Влизах в зеленото меню, включвах го, изключвах го и рестартирах мултимедията, но без резултата. Иначе като се отвори предната врата си светва, но само напред, а като се отвори задна врата светава само отзад. Някакви съвети ? Единственото нещо е правено по колата е програмиране на стоповете и миачите да светят отделно, тъй като е от Канада колата и имах дертове с регистрацията в КАТ.

IMG-c9c1eda6cb931e22578fad4907168e94-V.jpg

IMG-32a6089a6e44a62775403f1ce20b6f7f-V.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

къде е правено това със стоповете

Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ми питай го дали не ти е променил разни други кодировки.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Питах го, каза че не е и даже се опита да го включи, но без успех. А както знаете, Q7 няма long coding helper и всичко става много сложно. Но според мен по някакъв начин при кодинга на стоповете се е променило нещо в това интериорно осветление. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ако имаш път към София, ела да видя

Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ами май ще се наложи, че това е едното от готините неща на автомобила. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Няма как да има общо с кодировката на стоповете. Нещо друго е пипано.

Share this post


Link to post
Share on other sites

След като малко се поразрових из чуждите форумите и с помоща на колега от Стара Загора, се установи, че по някаква причина бе изключен Light package на 46 канал. След като го избрах през long coding helperа, всичко тръгна. За сега работи всичко нормално. Ако на някой му се случи подобна ситуация, да провери това също. Благодаря за съветите.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.