todorgr Posted February 15, 2021 Report Share Posted February 15, 2021 Здравейте, имам някакъв странен проблем с парното когато взех колата беше изгорял вентилатора на парното... Смених го вчера патувах 400км парното работеше но слабо като го пуснех на АУТО спира.. и днес вече нямам никакво парно вентилатора не завърта... Клапите се чуват как отварят и затварят но не духа ... Влизах в настройките на климатроник а всичко изглежда нормално според мен. Но не работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TKM Posted March 27, 2021 Report Share Posted March 27, 2021 (edited) А духа ли за охлаждане? Edited March 29, 2021 by VBI Не цитирай предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjord Posted April 4, 2021 Report Share Posted April 4, 2021 Имаш ли кабел да провериш грешките в модула? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hulk a8 Posted September 23, 2022 Report Share Posted September 23, 2022 На 15.02.2021 г. at 19:29, todorgr написа: Здравейте, имам някакъв странен проблем с парното когато взех колата беше изгорял вентилатора на парното... Смених го вчера патувах 400км парното работеше но слабо като го пуснех на АУТО спира.. и днес вече нямам никакво парно вентилатора не завърта... Клапите се чуват как отварят и затварят но не духа ... Влизах в настройките на климатроник а всичко изглежда нормално според мен. Но не работи! Здравей колега , аз имам същия проблем с парното , ако нещо си разгадал с проблема пиши ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts