Jump to content

fjord

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

fjord's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няколко пъти съм имал проблеми със шумни гуми. Преди да харчиш пари може да размениш предни и задни гуми за да разбереш дали са гуми. Ако не са може да е лагер на кардана (или giubo).
  2. fjord

    Проблем с таблото

    Бих започнал от люка - виж дали се стича водата. И след това разглобяваш бушоните от двете страни на таблото и проверяваш дали е имало вода. (медта става зелена след като се окилси с воден допир) При мен вода имаше в дясната страна и върху скоростния лост. Наложи се да сменя ММI конзолата и да зачистя всички бушони отдясно.
  3. fjord

    Окабеляване

    Какъв е проблема? Аз имах проблеми, свалих телата, почистих/смазах ги добре и работят без грешка. Преди вадеха грешки.
  4. Една от мрежите ти (comfort databus) има прекъснат проводник. Можеш модул по модул да ги разкачиш и да видиш кой ще ти махне грешката.
  5. Виж тук: https://www.audizine.com/forum/showthread.php/638511-17936-Camshaft-Timing-Adj-Bank1-and-17944-Camshaft-Timing-Adj-Bank2
  6. Горивна помпа за високо налягане? (Ако е бензин) Нека видят с кабел компютъра колко налагане изисква и сензора какво чете на релсата.
  7. На Д3 това са сензорите. Окачването тях исполузва за да надуе до определено ниво. Не съм сигурен за Д4 но по принцип доста си приличат.
  8. fjord

    загубен ключ за Ауди А8

    мерси много. Преди малко писах и на двата сервиза. Надявам се че ще помогнат.
  9. Здравейте! Купих 2015 А8 които дойде без ключ. Тук в Германия искат 1400 лева за програмиране и нов ключ. Погледнах в БГто и има пичове които го правят за по евтино като тези: https://www.facebook.com/Autoelectronica.center Гадното е че са фалирали. Знаете ли някои ключар които може да ми помогне? Аз мога да откача иммобилаизера и да го докарам в София не е проблем.
  10. Турбините на 4.0Т са доста чупливи, ако се счупят доста солено ще излезе. От всички двигатели според мен този е най нежен.
  11. Познати са ми доста добре. Диска не е мозъка в А8. Има си отделен модул. За големи разбирачи:
  12. Според мен можеш. На моята барака (2007 г.) имаше 6 диска и ги замених с AMI. Никакви проблеми. След това добавих Mr12Volt устройство, което става част от оптичния кръг. Всичко работи без проблем. Даже по едно време имах 6 диска, AMI, и Mr12Volt вързани заедно, просто монтирах устройството в багажника, извадих кабела от навигацията и там го вкарах в оптичния кръг.
  13. fjord

    Хидравлика 4.2 тди

    Ако нивото на течността е ниско ще шуми помпата. Засмуква въздух и започва да пени течността. Не съм сигурен за цедката.
  14. И аз имах 1980 240Д и ми е ясно за какво говориш, двигателите бяха направени вечни. За щастие колата стоя в гараж дълго време и сам я карал само веднъж за около 10тина километра, и то беше преди няколко месеца. Надявам се да няма повреда.
  15. Двигателя е BVJ. Плана е да сменя тази бракма която смесва двете течности: Добра идея за налягането, ще проверя и него дали издиша.
×
×
  • Create New...