vikitrevi Публикувано 8 Март 2021 Доклад Share Публикувано 8 Март 2021 (Редактирано) Здравейте от известно време колата вие когато карам направо или завивам наляво (при десен млъква) патил съм и смених преден десен лагер главина днес въпреки, че беше на 30тина хиляди но шумът не изчезна Върнах се при майстора и той каза диференциал Върпосът ми е дали е диф-а или е лагер главина отзад защото разликата в сумите е доста голяма как да разбера кое е когато завъртя гумата шумът идва като чели от дифа в действителност но пък в десен завой изчезва Да добавя колата е ауди а3 2001 1.8т куатро (не знам има ли значение но да си кажа) Редактирано 8 Март 2021 от vikitrevi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 9 Март 2021 Доклад Share Публикувано 9 Март 2021 Щом е quattro отзад също има лагери на главините (не са конусни както ако е с предно предаване) - да не би да шуми заден десен лагер? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikitrevi Публикувано 9 Март 2021 Автор Доклад Share Публикувано 9 Март 2021 и аз това си помислих, но ми казват че е диференциал но пък като завивам надясно спира да пробвам ли първо с лагер главина но пък шумът си идва от дифа дали е възможно да се разнася от лагера ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 9 Март 2021 Доклад Share Публикувано 9 Март 2021 Въпроса е отпред или отзад е шума? Също така може и от каре да шуми - иска си добра диагностика за да не сменяш здрави части залудо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikitrevi Публикувано 9 Март 2021 Автор Доклад Share Публикувано 9 Март 2021 (Редактирано) отзад дясно колело идва от дифа на слух каре не щрака ли то просто си бучи Редактирано 9 Март 2021 от vikitrevi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване