vikitrevi Posted March 8, 2021 Report Share Posted March 8, 2021 (edited) Здравейте от известно време колата вие когато карам направо или завивам наляво (при десен млъква) патил съм и смених преден десен лагер главина днес въпреки, че беше на 30тина хиляди но шумът не изчезна Върнах се при майстора и той каза диференциал Върпосът ми е дали е диф-а или е лагер главина отзад защото разликата в сумите е доста голяма как да разбера кое е когато завъртя гумата шумът идва като чели от дифа в действителност но пък в десен завой изчезва Да добавя колата е ауди а3 2001 1.8т куатро (не знам има ли значение но да си кажа) Edited March 8, 2021 by vikitrevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted March 9, 2021 Report Share Posted March 9, 2021 Щом е quattro отзад също има лагери на главините (не са конусни както ако е с предно предаване) - да не би да шуми заден десен лагер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikitrevi Posted March 9, 2021 Author Report Share Posted March 9, 2021 и аз това си помислих, но ми казват че е диференциал но пък като завивам надясно спира да пробвам ли първо с лагер главина но пък шумът си идва от дифа дали е възможно да се разнася от лагера ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBI Posted March 9, 2021 Report Share Posted March 9, 2021 Въпроса е отпред или отзад е шума? Също така може и от каре да шуми - иска си добра диагностика за да не сменяш здрави части залудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikitrevi Posted March 9, 2021 Author Report Share Posted March 9, 2021 (edited) отзад дясно колело идва от дифа на слух каре не щрака ли то просто си бучи Edited March 9, 2021 by vikitrevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts