Jump to content

Обороти на а6 2.5тди авант 96год.


sashko_sashko

Recommended Posts

Някой дали се е сблъсквал със следния проблем ако мога така да го нарека, значи като обороти колата ми работи перфектно но на оборотомера ми показва точно 1000оборота, а работи много тихо и съвсем нормално мотора на какво се дължи това някой има ли представа? или направо да я карам при някой хакер с лап-топ да погледне. :hilezh::respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой дали се е сблъсквал със следния проблем ако мога така да го нарека, значи като обороти колата ми работи перфектно но на оборотомера ми показва точно 1000оборота, а работи много тихо и съвсем нормално мотора на какво се дължи това някой има ли представа? или направо да я карам при някой хакер с лап-топ да погледне. :(:(

при мен е сьщото, отначало се притесних , но сега вече не ми прави впечатление

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе и аз спрях да му забелязвам, но все пак трябва да има някакъв начин за отстраняване на този ако мога да кажа проблем, явно трябва специален майстор за това според мен някой жичкаджия

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оборотите на този двигател са 750-800 за мех.кутия и 690-750 за автомат. Ако наистина са ти 1000 оборотите (не е грешка на оборотомера) е възможно някой да ги е вдигал с цел да прикрие евентуален неравномерен пр.ход или пък има друг пробем. Нищо чудно да се окаже грешка в показанията на оборотомера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен съм че е грешка в оборотомера, защото на празен ход роботи много тихо и изобщо не е със завишени обороти , сравнявъл съм ги със други а6-ици, но кой може да ми го погледне този проблем незнам и къде да утида да го оправат :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега тва че ти показва малко от горе според мен не е чак такъв проблем.давам ти пример-на скоро в моя град показанията на оборотомера на 1 ауди 80 също не бяха съвсем прецизни(съвсем леко от горе показваше) и собственика реши да го прави ходи по майстори насам натам и в крайна сметка му го разбазикаха яко и хоп-нов оборотомер :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...