marten_asdenov Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 (edited) Здравейте уважаеми колеги! Проблемът ми е следния, колата забива на 1100 оборота и свети подгрева. Педалът на газта не реагира. Закачих е на диагностика и показа грешка 18047. Почистих педала и буксите и клемите, но пак се появи след време. изчетох каквото успях да намеря, но уви - резултат никакъв. Реших да купя нов педал, но положението стана по - зле. При старт на двигателя директно застава на 1100 оборота и след малко започва да свети подгрева, както отново педала не реагира. След слагането на новата част трябва ли обучаване или нещо подобно? Не съм я закачал на диагностика отново, за да видя какво ще покаже. Моля Ви за помощ, че ми писна вече. Колата е Ауди А3 8л 1,9 ТДИ ПД 101 Edited April 16, 2021 by marten_asdenov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpl0d Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/18047/P1639/005689 това ли ти изписва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marten_asdenov Posted April 17, 2021 Author Report Share Posted April 17, 2021 Гледана е с програма на Делфи. Там пише 18047 - Сензор на педала на газта, неприемлив сигнал, прекъсва. За сега обмислям оригинален педал, че китайския не съвпада. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
9858 Posted August 14, 2022 Report Share Posted August 14, 2022 On 4/16/2021 at 11:01 AM, marten_asdenov said: Здравейте уважаеми колеги! Проблемът ми е следния, колата забива на 1100 оборота и свети подгрева. Педалът на газта не реагира. Закачих е на диагностика и показа грешка 18047. Почистих педала и буксите и клемите, но пак се появи след време. изчетох каквото успях да намеря, но уви - резултат никакъв. Реших да купя нов педал, но положението стана по - зле. При старт на двигателя директно застава на 1100 оборота и след малко започва да свети подгрева, както отново педала не реагира. След слагането на новата част трябва ли обучаване или нещо подобно? Не съм я закачал на диагностика отново, за да видя какво ще покаже. Моля Ви за помощ, че ми писна вече. Колата е Ауди А3 8л 1,9 ТДИ ПД 101 Влиза вода зад ecu и овлажнява буксата за педала на газта от там проблем грешка и авариен. Чакаш да изсъхне ден два Link to comment Share on other sites More sharing options...
9858 Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 (edited) Другото е нов педал на газта. Може да го видиш стойностите на педала на диагностика. Може да са умряли графитите. Edited August 30, 2022 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts