Jump to content

Тупане отпред в дясно


ianiovski

Recommended Posts

Здравейте ,колата я имам от 2013 и още от тогава има едно тупане в предницата от дясно . Като минавам през спящи полицай се чува едно "туп"  не е на желязо ,но не мога да определя от къде е . Като ,че ли се чува по-към средата на колата в дясно .  Когато я е нагряло слънцето хубаво  го няма , а в студа е доста осезаемо . Сменявал съм амортисьори (газови) ,пружини , биялетки , макферсони , шарнири , тампоните на носача и стабилизиращата щанга и си го има това  . Возил съм се в голфове 4-ка и изобщо го няма това нещо . 

 

*97 1.9TDI 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой нищо не е предположил досега, аз ще съм първият. Тампоните на предният мост поглеждал ли си ги? Намират се в задната му част, там където се захваща за купето. На моста е и един държач за генерацията, който също може да е причинителя. Друго не ми идва на ум да има толкова назад, откъдето можеш да чуваш подобен звук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Колега аз имах подобно чукане от 10 години. Също така никой не можа да разбере от къде е - 3 сервиза за предници.Накрая след основен ремонт направен от мене се оказа, че след смяна на кормилни накрайници - външни се оправи всичко. При мен накрая започна да чатка на желязо, явно е типичен проблем. Колегата по-горе и той е дал предположение. Дано съм дал добро мнение, защото това тропане съм го слушал 10 години. И между другото съм сменил доста повече неща по метода проба грешка, но уви.

Редактирано от Krasi F
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...