bocmana Report post Posted May 18, 2021 Привет и от мен. Имам следният проблем с моето Audi A4,b8 2009г.2.0 TFSI Преди 10 дни смених маслото в скоростната кутия и от тогава имам проблем с потеглянето(особено при наклон).Казаха ми че трябва да си направя адаптация на кутията.Не записва никакви грешки.Няма разлика и при студена или “загрята” кутия. Някой имал ли е подобен проблем.Ще бъда много благодарен ако споделите мнение или ме насочите към колега който може да ми адаптира кутията. Благодаря! Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted May 18, 2021 (edited) Ако имаш VAG-COM кабел можеш да си я адаптираш сам. Инструкциите са прости: Edited May 18, 2021 by CVT Quote Share this post Link to post Share on other sites
bocmana Report post Posted May 18, 2021 @CVT здравей,не става.Пробвах но при всеки опит ми дава out of range,error.Не ми позволява да адаптирам съединителите.Единственото което ми позволява е да ресетна кутия,но след това ефект има 1-2 часа.На следващият ден,пак всичко си е по-старому Quote Share this post Link to post Share on other sites
fifipaldi Report post Posted May 18, 2021 Сигурен ли си, че е 8 степенен типтроник кутията, да не е мултитроник, колата quattro ли е? Ако въобще има вероятност да е с типтроник, то би трябвало да е 6 степенен в тези години. И оттам въпроса дали е сложено правилното масло вътре :). Quote Share this post Link to post Share on other sites