Niko Zombi Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 Колеги, собственик съм на въпросния автомобил, и имам следното питане: Вратата на багажния ми отсек се отключва само от средното (специализирано) копче на дистанционното. При отключване на автомобила с дистанционното, врата на багажния отсек остава заключена. Възможно ли е с отключване на автомобила, да се отключи и вратата на багажника (съответно и да се заключи)? Някаква настройка ли има, или фабрично е така, да се отключва само от специализирания бутон на дистанционното? Предварително Благодаря, на отзовалите се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 Колата е от канада или щатите нали? Изпратено от моят ELS-N39 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Zombi Posted January 20, 2022 Author Report Share Posted January 20, 2022 Не. Колата е от Италия. При вас как е тази опция? Отключва ли се багажника, като отключите автомобила? Аз като отключа автомобила, багажника не се отключва. Отключва се единствено и само от копчето за багажник на дистанционното, и като затворя багажника, той се заключва. Затова се чудя, дали няма настройка някаква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhi406vt Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 (edited) Не знам дали е от тази настройка, но в момента при мен е на Off - Boot lid/tailgate, и багажника се отключва при отключване на колата, т.е описаният от вас проблем го няма. Edited January 20, 2022 by mhi406vt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Zombi Posted January 20, 2022 Author Report Share Posted January 20, 2022 (edited) Ще проверя довечера, че по спомен моята е на "on" Благодаря много. Edited January 20, 2022 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Zombi Posted January 20, 2022 Author Report Share Posted January 20, 2022 @mhi406vt точно това беше. Дадох отметка на "off" и всичко е наред вече. Благодаря много за съдействието! А пропо, да попитам: - Има ли някаква възможност, навигацията ми да стане или да има с глас на български? В момента "говори" на английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts