Jump to content

Niko Zombi

Members
 • Posts

  190
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Q5 177hp

Персонална информация

 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2,591 profile views

Niko Zombi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. А защо просто не споделиш тук, и опишеш с подробности, вместо на лично? Нали за това е форума - за взаимопомощ! 🙂
 2. Може ли линк, понеже не зная какво да търся?
 3. Във форума препоръчваха този сервиз на Мишо. Потърсете и напишете тук дали е актуално. Имаше и тел. номер. https://multitronic-box.com/
 4. Не е от Пловдив, но бях видял обявата му във Facebook. Копирам я дословно: "Рециклиране на брави Audi,VW,Porsche,Seat и Skoda от 2005-2020 имат проблем с бравите.Ако примерно : Не се отключват/заключват, отварят /затварят и подобни проблеми .Поправям ги наистина качествено и безпроблемно.Цената е 50 лева на брава с демонтаж и монтаж. Или 40 лева ако е свалена бравата. София и Кюстендил, но мога да дойда до всяко място в Бг. За връзка - 0875402494 или На лично съобщение."
 5. Усетих се... Аз го търсих като готов app, но го нямам. Може би акаунта ми трябва да е Pro (да си платя за него), за да мога да го включа от дългото кодиране? За готовите apps плащам чрез точки, които натрупах.
 6. OBDeleven е на телефона ми, и няма тези функции, може би защото модела ми автомобил не ги поддържа... 😳 Снимки скрийншот
 7. Може ли скрийншот с коя точно програма (корекции) пускаш ръчната спирачка при минаване на (Р)? Свалил съм приложението за телефон и имам налична OBDбукса за OBDeleven, но тези дни ще го връщам, тъй че ако може да видя коя корекция е, за да опитам да я приложа. Колата е 2013г 2.0 TDI 177 коня.
 8. @mhi406vt точно това беше. Дадох отметка на "off" и всичко е наред вече. Благодаря много за съдействието! А пропо, да попитам: - Има ли някаква възможност, навигацията ми да стане или да има с глас на български? В момента "говори" на английски.
 9. Ще проверя довечера, че по спомен моята е на "on" Благодаря много.
 10. "Кучкарника" някаква преграда от мрежа ли е? Нямам такава преграда.
 11. Не. Колата е от Италия. При вас как е тази опция? Отключва ли се багажника, като отключите автомобила? Аз като отключа автомобила, багажника не се отключва. Отключва се единствено и само от копчето за багажник на дистанционното, и като затворя багажника, той се заключва. Затова се чудя, дали няма настройка някаква?
 12. Колеги, собственик съм на въпросния автомобил, и имам следното питане: Вратата на багажния ми отсек се отключва само от средното (специализирано) копче на дистанционното. При отключване на автомобила с дистанционното, врата на багажния отсек остава заключена. Възможно ли е с отключване на автомобила, да се отключи и вратата на багажника (съответно и да се заключи)? Някаква настройка ли има, или фабрично е така, да се отключва само от специализирания бутон на дистанционното? Предварително Благодаря, на отзовалите се.
 13. А може ли да ми кажете какво е (марка, количество) маслото за скоростната кутия? И на какъв интервал от км. се подменя?
 14. Здравейте съфорумци! От скоро съм собственик на Q5 2.0TDI 177коня и имам няколко питания, към запознатите. 1. Не можах да открия щеката за ниво на маслото. Видях нещо като щека, на което прилагам снимка, но не можах да я издърпам. Въпросът ми е, това ли е щеката, и как се издърпва. Не напъвах от страх, да не счупя нещо. 2. Колко литра масло побира този мотор? 3. Колко литра масло побира скоростната кутия (автоматична) и на колко км. се сменя? 4. Багажника се отключва от дистанционното с бутон, но дали има и механично отваряне, понеже не видях отвор за ключ? В чудо се видях, как да стигна багажния отсек, понеже бях откачил акумулатора, и по инерция затворих багажника. 5. Между гърба на задните седалки и щората на багажния отсек има около три пръста отстояние. Така ли си е, понеже нито седалките мога да дам по назад, а и щората си влиза в определените за целта захвати? 6. Има ли някаква възможност, за подаване на ток към колата, без да отварям багажника, ако се наложи? Предварително Благодаря на отзовалите се! Може би ще питам и още неща, понеже тепърва опознавам автомобила. Не съм открил и как да си настроя часовника примерно. Прилагам снимка на това, което мисля за щека. Дали е то, и как да го издърпам (отворя)
×
×
 • Create New...