Jump to content

Части за биксенонов фар ауди Q5


Recommended Posts

Здравейте колеги, купих си ауди Q5 с проблем в десния фар (образуваше се конденз) намерих сервиз където смениха стъклото и проблема с конденза се реши, но явно го е имало доста дълго при предишния собственик и водата във фара ми е направила друга беля. Буксата на модула за дълги светлини се е окислила и се откъсна от модула, та въпроса ми е, къде мога  да открия такъв модул за да го сменя, а не цял фар. Обикалях по моргите но нищо не излиза. Модула се намира под крушката и контролира превключването на дълги (така ми го обясниха, не съм вещ в областта) на снимката се вижда къде е разположен. На втората снимка е изваден модул, но е от туарег и не ми върши работа, снимката е ориентировъчна.

IMG_4960.jpeg

IMG_4964.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега. Само в буксата ли е проблема? Ако е така, би трябвало да може да се ремонтира. В краен случай може просто да се запоят кабелите за платката и буксата се елиминира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, не съм напълно сигурен в какво състояние е платката, тъй като когато ремонтираха фара се наблегна на проблема с конденза и вече след сглобяването на фара майстора е установил че не работят дългите и като ги проверява установява че цялата букса е откъсната, тогава колата ми трябваше и и ми я даде така с уговорката че ще търсим такава платка, та затова сега не знам в какво състояние точно е платката защото трябва да разглобяваме фара наново, а предпочитам ако се разглобява направо да имам готовата част и да се смени. На снимката се вижда как са се откъснали крачетата.

IMG_4970.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си, не си струва да се пробва да се запоят кабелите и ако не стане, чак тогава да се търси платка. Аз бих пробвал да търся по фейсбук групите. Там на няколко пъти съм успявал да си намеря фарове за части за различни коли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...