Jump to content

manoleo

Members
 • Posts

  1,318
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Друго

 • Kaра
  A3 3.2

Recent Profile Visitors

4,546 profile views

manoleo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Нищо нередно не се чува на клипа, колега.
 2. Не са съвместими. Предните седалки би трябвало да могат да се монтират с преправяне, но за задните няма как. Като цяло за предните седалки има доста варианти, но няма задни от друг модел Ауди, които да паснат директно.
 3. Можеш да потърсиш в тази тема. Там са споменати повечето препоръчани сервизи. Смяната на маслото на dsg-то не е особено сложна процедура, така че за нея не се иска тесен специалист по тези кутии. Въпроса е да се спазва интервала на смяна от 60хил. км и да се ползва читаво масло.
 4. Най-добре като за начало да се види каква точно е грешката и от там да тръгне търсенето на проблема.
 5. Недей да се пенявиш толкова колега, не съм ти виновен аз. То по-лошото е, че май никой не ти е виновен. Пробвах да чета по същество, ама то такова няма. За сметка на това се забелязва тежка злоба. Не знам дали осъзнаваш, че дори и след всичките ти писания, нямаш каквото и да било основание да твърдиш, че двигателя ти е сдал багажа, заради сменените от Мишо вериги. Смятам, че неговата "вина" е в това, че ти е върнал пари. Прави ми впечатление,че не можа и да събереш съмишленици. За сравнение можеш да погледнеш съседната тема за das auto, в която още след първия пропищял се нароиха още купища опарили се от тях. Тук си сам. Преди да почнеш да акаш тук, направи ли си труда да попрочетеш малко за тези мотори? Или още по-очебийния въпрос с ясен отговор - направи ли си труда да провериш защо по дяволите твоя мотор е спрял? Или единственият ти довод е, че току що са му били сменени веригите? Аз лично не знам как мотор с неправилно сменени вериги може да запали, камо ли да измине "50км". Най-добронамерено бих те посъветвал да пробваш да се оплачеш по чуждестранните форуми, че този двигател ти е блокирал на 250к км. и сам за себе си да видиш какви отговори ще получиш. Иначе се надявам вече да си осъзнал, че нито на Мишо, нито на Дброс ще им навредиш по какъвто и да било начин с тези писания. Те работа си имат в изобилие, даже в повече.
 6. @ma3xa ми то такова... докато чакам отговор от теб в друга тема, да питам: Ти къде точно си виждал RS6 C7 на живо?
 7. От каквото и да разбира, то не е ремонти на автомобили.
 8. Колега, много е малка снимката и не се четат грешките.
 9. @Raino , не че съм специалист, ама тук май за теб става въпрос 🙃. Има ли начин да ви съберем на едно място, по едно и също време с Крисана, за да изясните ситуацията и гледните точки, за всички лъгани по това време от дас ауто, сред които съм и аз?
 10. А четена ли е за грешки колата, би трябвало да е записала нещо?
 11. Да, econ светеше постоянно и климатика не духаше студено.
 12. Здравей колега, аз съм доволен от този сервиз. Имах същия проблем и при мен се оказа датчика за налягане, който се намира на самия компресор. Предполагам, че това е този датчик, който и ти си сменял. В сервиза ми обясниха, че този датчик трябва да се сменя само с нов оригинален, иначе проблема си остава. Струваше ми 100лв.
×
×
 • Create New...