Jump to content

Продавам А4Б7 Sline, счупен мотор


Recommended Posts

Здравейте колеги, продавам си Аудито. Колата е във идеално техническо състояние с изключение на мотора. Двигателя изби биела през блока. Не ми се занимава да сменям двигатели, а колата не заслужава да бъде разглобена за части. Затова търся някой мераклия да си я направи. Колата е 2 TDI, 140 коня, номер на мотора BPW, 6 степенна скоростна кутия, sline пакет, кожа алкантара салон, климатроник, голямата навигация, босе система. Цената която и търся е 5500лв. като за колеги от форума ще има отстъпка. При интерес 0888 992720. Автомобила се намира в София. 

IMG_20230415_103525.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина искаш да се продаде, пусни обява в mobile.bg и дай линка, тъй като тук аудиторията е доста ограничена. След това постепенно намаляй цената. Когато се доближиш до пазарната цена ще започнеш да получаваш сериозни оферти.

 

Иначе коментарите които ще получиш тук ще са хвърляне на боб от хора които нямат никакво намерение да я купят. Това е така, защото да се направи истински анализ колко би струвало да се ремонтира или да се разпродаде на части изисква труд и време и само някой който наистина е заинтересуван би го направил.

 

Успех!

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://mobile.bg/11681546128956866 Това е линка в Мобиле, снимки мога да пратя по Вайбър, че в форума има ограничение на големината на файловете. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...