Lesly

Members
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

About Lesly

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  B5 1.8tq B3 1.8s

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,783 profile views
 1. Не търся евтините китайци, затова съм се спрял на Bilstein B8 и примерно едни пружини H&R общо ще стъпи на 1600 лева, не са 2500 лева за KW V1, но не са и 500 лева за китайски койлове....затова търся инфо за пружините.
 2. Здравей NIKO, аз също намирам широка гама от пружини обаче никъде не пише колко са твърди (силата на натиск) за да мога да ги сравня. Затова пуснах тема, ако случайно някой има повече информация. Мисля на писта да карам с BIlstein B8 амортисьори и някакви твърди пружини, че им нямам много доверие на китайските койлоувъри, а KW, BC racing и т.н. малко скъпо идват.
 3. Здравейте колеги, някой по-запознат да каже кои са най-твърдите и най-ниските пружини, които се намират за А4 Б5 1.8т куатро, трябват ми за да се кара колата на писта. Благодаря предварително.
 4. Здравейте колеги, някой знае ли малко повече подробности за автомобилите на KA-2 Racing team, които участват в едномарковия шампионат Eneos cup. Става въпрос за Аудитата А4 Б5 1.8т куатро.
 5. Готово направих го, изведох си едно ключе за принудително пускане, трябваше ми, защото я карах на Калояново.
 6. Някой може ли да помогне с ел. схемата на климатичната система от ELSA на този автомобил.
 7. При мен не става така, някакви други идеи?
 8. Знам, че когато компресора не работи, фреонът не загрява климатичния радиатор, но просто искам да помага тази перка за охлаждане на водния радиатор.
 9. Здравейте колеги, някой може ли да помогне със схема за принудително пускане на ел. перката, без да работи компресора на климатика. Искам да сложа допълнителен бутон с цел пускане на тази перка и по-добро охлаждане. Колата е А4 B5 1.8t quattro AJL 98г.
 10. Здравейте колеги, търся спортна седалка тип "корито".
 11. Здравейте колеги купувам 4 бр. Semislick 225/45 R17.
 12. Здравейте колеги, някой запознат би ли споделил какви са вариантите за ъпгрейд на задни спирачки при Quattro. В момента съм с 245 мм плътни дискове, искам да мина на 269 мм дискове от Audi A8. Супортите от А8 пасват ли на шенкела на А4 Б5 ?
 13. Някой с мнение по въпроса?
 14. Здравейте колеги, искам да Ви попитам някой слагал ли е маслена конзола от ауди 80 B3 1.6TD на ауди А4 Б5 1.8T AEB с цел охлаждане на маслото с маслен радиатор, и въобще дали става тази конзола.
 15. Колега, тука не сме се събрали да играем на "прееби другарче".