Georgi Kolovski Report post Posted May 25 (edited) Здравейте колеги, Докато карам не всеки път ми светва жълт нагревател на таблото и мига. Колата влиза в безопасен режим и няма мощност. При първото гасене на колата и рестартиране всичко е нормално. Грешката, която ми дава при диагностика, е P0087 или ниско налягане в рейла/горивото. Смених регулатора на рейла, но имам същия проблем. При шофиране с грешка на таблото всички параметри изглеждат добре. Чрез просто изчистване на грешката при шофиране, проблемът се отстранява и колата отново се движи нормално. Благодя предварително Edited June 2 by VBI Заглавие! Quote Share this post Link to post Share on other sites
STRSHR Report post Posted July 3 Сменяна ли ти е горивната помпа? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sers Report post Posted August 25 (edited) Колега, това е проблем с помпата за високо налягане. Задължително трябва да се провери тя първо! Ти си сменил регулатора на рейла , но освен регулатор има и датчик за налягане на рейла! В момента рискуваш ако са стружки да си унищожиш дюзите и цялата горивна система, а после ще ти стане лошо от цената на ремонта. Edited August 25 by sers Quote Share this post Link to post Share on other sites
BECKO Report post Posted August 25 Тя ако е със стружки и вече светва за налягане... няма да се размине без големия ремонт Quote Share this post Link to post Share on other sites
Georgi Kolovski Report post Posted September 1 Здравейте, Ниското наляагане е идвало от дюзите. Свалихме помпата, провериха я и нямаше проблеми. Дюзите вместо да връщат 12 кубика гориво са връщали 150-170. Рециклирах дюзите и се проми горивната система за всеки случай. Quote Share this post Link to post Share on other sites