Jump to content

Какви крушки да изпозлвам за по-добра видимост през нощта


AudiA3rs

Recommended Posts

Имам следният въпрос и реших да се обърна към вас, става въпрос за Audi A3 8l, когато карам вечер на къси светлини се вижда задоволително добре, но на дълги светлини някак не съм доволен от обхвата на видимост която имам, самата светлина е доста неплътна поне според мен и разпокъсана, фаровете са регулирани и настроени в сервиз, но пак не съм доволен от резултата, една идея е по-добре спрямо преди, но не ме задоволява особено много. Та според вас ако сменя стандартните крушки дали може да извлека по-добри резултати?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложи си LED, от 8-9 години карам с такива и никой не ми е просветвал че го заслепявам. Не нагряват и рефлектора. Перфектно светят, но лятото е добре да се свалят капачките на фаровете отзаде за добро охлаждане, диодните крушки не държат на температура и се прецакват. Не са и скъпи вече в Алиекспрес.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Krasi F Ти прочете ли темата изобщо че му даваш акъл да си слага лед крушки, а това да казваш на човека да си маха капачките на фаровете няма да го коментирам изобщо.

Редактирано от FEN_NA_TDI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Прочел съм темата колега, това че му давам акъл ако смени с LED и да махне капачките, ако смени с ЛЕД , ще ти кажа че тези ЛЕД не понасят температура.Въпреки че имат вентилатори когато работи в затворена среда на един фар това всичко се нагрява, дай по добре да зная защото карам с ЛЕД от 2013 година.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

😄😄знаел много за лед и изписал 10 реда с глупости....  накрая ще се окаже  и че си сложил във фаровете от ония боклуци Ц6 с коб диод от 10лв и си мислиш че караш с лед....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Колега сложил съм точно COB (Chip on Board) диод и не е боклук от 10 лв., а това е предпочитана технология за автомобилни крушки. За запознатите е ясно че там не може да се приложи SMD диоди, но ти явно не си от запознатите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...