Дани12 Report post Posted September 12 Здравейте, Имам проблем със скоростна кутия на Audi Q5 3.0TDI 249ps. Появява се следната грешка: Gearbox Malfunction - you can continue driving Може да карам колата 200-300 км, дори и повече и да не се появи, а може да се появи в рамките на 5-10 км няколко пъти /при запалване, в движение, задна/. Трябва ми добър майстор за диагностика и ремонт. Предпочитам в района на Пловдив, но съм готова да я закарам и в друг град. Благодаря Ви предварително! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niko Zombi Report post Posted September 17 На 12.09.2023 г. at 12:08, Дани12 написа: Здравейте, Във форума препоръчваха този сервиз на Мишо. Потърсете и напишете тук дали е актуално. Имаше и тел. номер.https://multitronic-box.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
boby79 Report post Posted September 29 Здравейте! Имам проблем със скоростна кутия на Ауди Q5. Gearbox Malfunction - you can continue driving. Разбрах за два сервиза в град Пловдив, ако някой има впечатление нека сподели, ще съм много благодарен. Единия сервиз е БЕНЗИН ТРАНСМИШЪН , а другия АУТО МАТИК ДМ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kpematop Report post Posted October 3 МиД Варна, пращал съм 20 кутии и са ги ремонтирали успешно. Quote Share this post Link to post Share on other sites