Jump to content

2din Pioneer за A4 B7


Recommended Posts

Здравейте, взех си Audi A4 B7 2006г. 116к.с. Радиото е оригинално, чете CD 700MB с mp3 файлове, прикачам снимка, незнам кой модел се води. Искам да имам USB и Bluetooth (handsfree не използвам).  Изчетох доста теми за дигитален CD-чейнджър от типа на Wefa,Yatour,Gromaudio,Dension,Trioma, за тях не разбрах, запазва ли се името на песента на таблото с километража? Видях и вариант за неизвестна марка китайски 2din, имаше оплаквания, че нямат гаранция и спират да работят след много кратък период. Третата опция ми е за 2din Pioneer.

 

Клоня към третата опция за 2din с по-разпознаваема марка като Pioneer. Не намерих теми във форума, въпроса ми е кой модел 2din на Pioneer е съвместим с фабричния усилвател и буфер на колата, без да режа кабели и дали излиза текста на дисплея до километража?

 

Благодаря ви предварително.

3gyapgxhdwk5l3o0rpaactz96cu83x2r.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Поръчах си Dension Gateway Pro BT GWP1AC1 Audi от флашка свиреше много добре, но нямам бутони на волана за управление на радиото и не може да се ползва Bluetooth без тях. 

 

Минавам на вариант с китайски 2din, някой поръчвал ли е скоро за Audi A4 B7 с добър дисплей който да се вижда на светло и вграден усилвател?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...