quаttro

Members
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About quаttro

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  А8

Recent Profile Visitors

1,545 profile views
 1. Обади повече де, кво не ти аресА?
 2. Може и да си прав... За себе си. Щото същото мнение с обратната посока можеш да го прочетеш от някой БМВ фен, той ще ти каже как М5-цата е върха, а аудито е гаден кораб, който не завива и е с безчувствен волан, а с-троника при градско каране между светофарите придърпва и не може да се движи правилно в задръстване. Между другото за пръв път от тебе чувам някакъв лош коментар за новото М5. Всеки друг го харесва много.
 3. Именно. Няма смисъл да се препоръчва "спортна" кутия в тежък седан като А6. Повече му пасва "лигавия" хидротрансформатор. Който е спорно колко е лигав, особено ако сте пробвали със xHP софтуер... на стейдж3 си ги сменя много мъжки предавките без грам увличане, замисляне или приплъзване. Контрата ми беше на тва, че хидрото ставало само за форд галакси до кауфланд. И ти казах че всички S-ки, RS-ки и М-ки от последните години са с хидро. Почнахте да ми вадите 911ки сега, само дето темата е за седани, а не за 911ки.
 4. Глупости. ДСГ-то е по-евтино, затова го слагат на всяко VW и A3. От по-големите аудита само по-базовите са с дсг, пак щото е по-евтино, а S и RS са със ZF, щото ZF-а държи на повече сила и тормоз. A на поршетата им пречи, че ZF-a е твърде дълъг и не става за задно разположен мотор. А и си обичат традициите де.
 5. Кажи им на онея глупаци от мюнхен, що правят М3-ката с хидротрансформатор, сигурно не са се сетили, че някой ще иска да я кара динамично? Актуалните RS4, RS5, RS6, RS7... също.
 6. Еднакви двигатели с еднаква мощност. Разликите са от главата нагоре. CBBB - евро4 , пиезо дюзи, алуминиев колектор с вихрови клапи. CFGB - евро5, електромагнитни дюзи, пластмасов колектор без вихрови клапи. По-добър не може да се каже кой е. Взимаш според колата - тази в по-добро състояние, по-добро оборудване или на цената на която те устройва.
 7. A3 2.0tfsi гори 12-13 градско. Как може Q7 3.0tfsi да дава същия разход с 50% повече мощност, цилиндри, обем и тегло?
 8. Все си мислех, че собствениците на А7 имат по 8лв на месец за течност за чистачки?
 9. 1.8t. И 1.6 става ако не бързаш за никъде, поне са евтини и може да е на малко километри.
 10. Явно е заради екологиите. Едно 335д от 2008 с чип има ебаси риспонза и силата от 1000 до 5000 оборота. Само с две обикновени турбини, май бяха на вакум даже. А сега, 15 години по-късно, с всякакви нови електрики, електроники и кибернетики - лаг.
 11. На мене ми е дразнещо виенето на компресора.
 12. Да беше нафтата на цената на бензина - избора е ясен - 3.0BiTdi - върви добре, гори 5 литра по-малко от бензина и има хубава кутия. В момента с тази разлика в цените на горивата вече е все едно като разход дали ще караш тди или тфси. Като здравина и надеждност също са все тая (зле). Важното е да вземеш 8 степенната кутия, а да не се преебеш със с-троник, другото е "квото дойде".