Jump to content

A8 3.3TDI 2001 г.


Recommended Posts

Значи това е в общи линии модела и двигателя към които съм се ориентирал.Колите които гледам са в рамките на 130 000км.Интересува ме по-подробно на какво да обърна внимание при огледа на една такава кола, кое евентуално би дало дефект и ако има слаби места къде са.Приблизителните цени на които ги гледам са м/у 30 000-43 000лв в зависимост от километрите.Ще ви бъда много благодарен ако някои успее да ми даде по-изчерпателен отговор ,защото не бих искал да рискувам доверяваики се на някои сервиз или на собствените си разбирания.Благодаря предварително.

ПС:Само исках да добавя ако поставим на кантар Това ауди със 7-ца на БМВ от същата година 730д 740д ,какво бихте казали ,като проблеми и предимства.И не на последно място ако някои може да ми даде отговор ,защо БМВ-тата са с по едно 100 000 км отгоре на Аудитата ,като колите са от една година,забелязвам, че това е тенденция.

Редактирано от RacingSport
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не зная някой във форума да кара такова ауди, така че липсата на мнения не означава незаинтересованост или нежелание за помощ. Мен ако ме питаш това ауди нема как да не е готино.

Аз мога да кажа толкова. Успех :huh: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един приятел беше се чудеше също между тези коли коя да избере и избра 7цата . 730d всички екстри за модела, страхотна машина. Много хора го посъветваха да вземе 7цата щото това ауди му било доста по скъпи частите. Пък и според мен возията на бмв си е много по добра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Абе БМВ-то по принцип си е една страхотна кола - когато и да е падне панелен компонент на тавана все е късно.

Аз съм имал служебно 3.3ТДИ още 01-02г. колата беше смърт! Един път, но 8 цилиндров дизел се гледа скъпо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ауди в сравнение с бмв вози бая твардо.В сравнение с 730 дизел разхода на аудито е по голям.А и не на последно място бмв то някакси е по тесно отватре но пак има повече екстри.Сам преценяваи какво искаш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...