Jump to content

IVO

Members
  • Мнения

    12961
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от IVO

  1. Баце, ти още ли списваш в тази помилня Акъбъ? :hilezh: Аз се отказах, са само чета.

    1. yavor20v

      yavor20v

      Много рядко… по-безинтересно никога не е било

      ако имаш време за лалане, имаме един чат в месинджър с неколко рибета и спамери . Да те вкарам ли? 😃

    2. IVO
  2. И тук ли дойде ве? Да ни пробутваш тъпните си. Закъде сме без тебЕ?
  3. Мултифункционален волан... ревем.
  4. Ти ми се виждаш агресивничък, така че леко с личните данни, да нема после медицински за средна телесна повреда. п.п. Да не съм оф... моят номер е 0404.
  5. Няма нещо което да не ти е наред. Аз карах такава и на извън градско под 10 не можах да падна. Карах я със 150-180. Толкова си харчи. Ако имаш нерви да караш със 110-120 вероятно ще бъде по-нисък разхода.
  6. Точно това визирах в моя пост, по горе. В истинската спамилня, нежните души се въздържаха да докладват и ако го правеха, никой нормален хетеросексуален мъж не им обръщаше внимание. Докато в извън темата а.к.а. легалната спамилнята, няма как, заради правилата на форума.
  7. Стига ве Хити, помниш кво весело беше. Аз бЕх първият който те захрани при откриването на спамилнята. Добри времена бЕха. п.п. Хити, не е обидно, а галено обръщение.
  8. Аз отчитам прекалено много спам, в този, иначе супер форум. Та си мисля, дали да не се отвори отново спамилнята и целият спам да се пренесе там и да не загрозява този, иначе... пак казвам /като Валери Божинов/ супер форум. И в този ред на мисли, дали да не се пусне една анкетка?
  9. IVO

    Ауди А5 2.0 ТФСИ Quattro

    Ако е мотора 211 коня, аз съм чувал зловещи неща, относно разход на масло. Но не съм имал такава и може да съм чувал само слухове.
  10. В момента сме се едно 99-та. С нетЯ по телефона /БТК/ Трагично е.
  11. IVO

    Тресене на мотора

    То за това им викат тракалници. Не случайно 2,0тди е от моторите които нито вървят нито харчат малко. Жалко за собствениците им, които мислят че са взели кола на 10+ години на 150ккм. Била е на 150, ама преди 5 години.
  12. Ми нЕмаше, беше си забавен спам. Накрая се намесиха и тираджии и си еб. м..... знаеш как е. Е при мен неска един селджук ме засече и ме казА че съм бил тъп като тираджия. СмЕтай.
  13. Кажи нещо за Макскар. Предлагат оригинално масло 5W30 за 85лв. Според теб това оригинално масло ли е?
  14. http://vento.free.bg/ Аз моят проблем си го реших при това момче. За 45 минути.
  15. Ако имате проблем с шибедаха не разчитайте на Микрон Доцев ЕООД. Напоследък чувах едно потракване, което ме дразнеше. Има една планка, която не знам за какво служи, която е по цялата ширина на люка и точно тази планка тракаше. Отидох в т.нар. сервиз. Посрещна ме един нацупен селяк, ама от тези професионалните с черно под ноктите и мръсен врат, погледна коНпетентно и рече че по VIN ще проверят за частите и ще ми се обадят. Ок. На другият ден ми се обади тяхна служителка и небрежно предложи да намина да си взема офертата, щото не съм им оставил мейл, който те не поискаха. Това е на майк... си в гъ.. в Княжево. Предложих да ми каже цената по телефона и да се разберем кога да закарам колата, но се оказа че тва е изключено... те не работели така. В крайна сметка продиктувах мейл по телефона и поне ми се размина ходенето до там. Офертата съм я прикачил, да сА знай. Веднага ми се изясни защо не казват цена в директен контакт... вероятно са чували думи за които не са знаели че съществуват и бЕха опитни. Е... думите ги чуха. В крайна сметка се оказаха някакви крачета на единият водач. Аз не знаех че разглобяването на люка отнема не повече от 10 минути /за което тези хубавци искат 150лв/, ако човек си разбира от работата. Цялата процедура с подмяна на водача и профилактика /почистване, смазване и реглаж/ отне около 45 минути. И цената беше 90лв. срещу между 450лв и 950лв, което обаче преди започване на ремонта при тях не се знае. И като ти обявят цена, ако не те устройва плащаш само ени 150лв и бегаш. Мислех че вече съм виждал всякакви идиоти, но тези като ги видях почти се предадох... oferta.pdf
  16. Пусни този въпрос /който е доста интересен/ в някоя от техническите теми ако очакваш отговор. В този форум са само дизеларки и се говори за смяна на чистачки и се надлъгват за разхода. Ако попиташ нещо, ведро ти казват да прочетеш неква безмислена тема /за истински идиоти, не случайно мъчениците които са се опитали да я прочетат, получават награда... ескурзия до съветският съюз/ / от 150 страници, където отново чистачките са фактор и разхода... ех този разход. Аз по стерилен /в най-лошият му вид/ форум /тема/ не съм виждал никога.
  17. Според мен това си е тема за златен фонд.
  18. Това наистина е важно за нас... че ти не можеш да повЕрваш. Наистина важно. И правилно ти казаха че със 120-140 можеш да караш и със 100 коня мотор.
  19. IVO

    Странно поведение А3 2.0T FSI

    600-700 милилитра на 10к км.
  20. IVO

    Здравей колега,

    четох някъде че са ти почиствали всмукателният колектор от нагар /А3 2.0ТФСИ/. Къде направи процедурата и колко пари ти взеха?

     

    Поздрави

  21. IVO

    Странно поведение А3 2.0T FSI

    Със сигурност не е турбото. Има вероятност да се окаже помпата /тази отзад/. Показва дъти сайкъл между 70 и 80%, а ми казаха че е нормално да е около 50%. Очевидно има някаква рестрикция и за начало ще се сменя горивният филтър, въпреки че е оригинален и е на 5000км. После ще де проверява цедката на помпата и ако се налага смяна. Но да видим.
  22. IVO

    Странно поведение А3 2.0T FSI

    За ниско налягане на гориво?
  23. Вчера карах по магистралата и в един момент след отпускане на газта, за да изчакам два тира да се изпреварят и повторно набиране на 3000 оборота колата престана да върви. От 2000 до 3000 оборота набира, на 3000 няма никой. Това продължи около 3-4 минути, след което все едно нищо не се е случило. Отново тръгна. Мотора е BWA, 200к.с сток. Днес ходих в ХЕЕД 91, имаше грешка... ниско налягане на гориво в рейката, която като се изчисти не се появява. Не можаха да ми кажат какъв е проблема. Утре ще отида при колега от форума, да видим той дали ще разбере нещо. Някой сбъсквал ли се е с подобен проблем?
  24. Не но с 2,0тфси сме малко. Щото вероятно си похарчва бензин. Не става спортна кола, но чипната е много по-приятна. Моята е куатро и очаквах повече в ниските обороти, но нагоре няма нищо общо със сток колата. 2,0тфси сток дава 160-165 коня на колелата, мерено в ХЕЕД. След чипа става 195-200 коня. Но ако нЕкой ти каже че разхода пада, ти нЕма да му вЕрваш. п.п. След ъпгрейда, като фане нЕкое Е46 3,0 го препарирва, направо го разстрелва. Вчера нЕкво соколе с 4Ф 3,0тди ми се напъна... е вероятно вече нЕма да го прави... паляка.
×
×
  • Create New...