kpematop Публикувано 25 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 25 Ноември 2024 Свали дюзите и на проверка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genco Публикувано 25 Ноември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 25 Ноември 2024 Ок това което ме посъветвахте и преди това ,говорил съм с един майстор от Ботунец Цецо за другата седмица евентуално да я вземе Цветан Гигов ,сервиза му е в Ботунец,при него мисля да свалям дюзите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genco Публикувано 3 Декември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 3 Декември 2024 Здравейте ,да напиша какво се случи ,с колата дюзите бяха свалени и проверени и се оказаха ,че при тях няма проблем само на две при предишно изтегляне е трябвало да се оправят челата ,което сега е направено ,сменен е датчика за високо налягане което мисли е на дпфа и сега колата се регенерира сама ,сега ще видя и разхода как ще е и ще пиша ,но след като колегата OvivO ,коригира някой неща,още преди свалянето на дюзите смея да твърдя ,че разхода и мощността се оправиха за което едно голямо Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kpematop Публикувано 3 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 3 Декември 2024 какво му коригира Ovivo? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OvivO Публикувано 3 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 3 Декември 2024 Нищо особено, изтрих някои грешки, имаше за dpf clogged в Engine, активирах му battery status в MMI, показах му как да си пуска дигиталния километраж. Датчиците при ДПФ трябва да са в топ състояние, защото от тях може много лошо да не регенерира правилно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genco Публикувано 3 Декември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 3 Декември 2024 Ами аз мисля ,че имаше една грешка ,че скоростната кутия не може да изпълнява зададен критерий от двигателя и с нея се бори ,но я изчисти ,извинявам се ако не се изказвам компетентно По принцип след намесата на колегата ,колата взех да я усещам по различна ,аз дори му звъннах да му кажа още веднага , другото което е два пъти зареждам 19литра за 50лв.и минава 170км.градско лошото е ,че на три четири дни отново светкаше дпф но изкарване до Вакарели всичко се оправя ,сега ще видя какво ще покаже като разход и веднага ще пиша, дали ще светка дпф,засега това е от мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OvivO Публикувано 3 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 3 Декември 2024 (Редактирано) да, имаше тази грешка, все едно кутията бе в някакъв лек лимитиран режим: Редактирано 3 Декември 2024 от OvivO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kpematop Публикувано 4 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2024 Три пъти на контакт и ще си вижда автомата. Тая грешка не пречи на работата на колата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OvivO Публикувано 4 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2024 Ако и тази не пречи, която изтрих, значи колегата е изпитал плацебо ефект, след като се разделихме Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil82 Публикувано 4 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2024 @OvivO ти ли му активира дигиталния километраж или го имаше Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OvivO Публикувано 4 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2024 аз не флашвам табла, само натиснах копчето на лоста на чистачките, колегата не знаеше за тази възможност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil82 Публикувано 4 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2024 Е значи е късметлия че му е отключен 😀 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OvivO Публикувано 4 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2024 крематор ги флашва и тръгва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil82 Публикувано 4 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 4 Декември 2024 Да знам ама много ми е далече то май ще слагам направо фейсово табло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
genco Публикувано 5 Декември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 5 Декември 2024 Здравейте ,колеги добавям снимки от проверката на дюзите ,между другото колата върви доста добре ,за разхода е рано да се каже Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване