Goshka123 Публикувано 22 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2024 Здравейте колеги. Имам проблем със автоматичната ръчна спирачка колата е ауди q5 2012 преди фейса. Като натисна бутона със буквата "А" и ми изписва това на снимката. Затворих врати, сложих колани направих каквото пише и не се задейства. И някой запознат ако може да каже какво точно означава тази екстра. Мерси предварително. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mhi406vt Публикувано 23 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2024 Остава да потвърдиш, че и енджина е рънинг, нали не си на контакт само. Иначе виж с ваг ком за грешки, ще си каже какво не му е наред. Виждал съм го, но само когато не съм сложил колана или вратата е отворена. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OvivO Публикувано 23 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2024 сама ти изключва ръчната, за да можеш да тръгнеш. Освен изброените неща трябва да си на D и да подадеш газ. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Goshka123 Публикувано 24 Ноември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 24 Ноември 2024 @mhi406vt При работещ двигател пробвам но не става. Ще я закача да видим дали ще изкара нещо. @OvivOПри дръпната ръчна като подам газ не тръгва. Другия бутон който отгоре пише "А" не свети като го натисна, виждал съм как свети в зелено преди като купих колата ,но не му обърнах внимание и го изключих. Сега след месец го пробвам и не свети и ми изписва да сложа колан, да затворя врати, да запаля двг правя я процедурата но пак същата работа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mhi406vt Публикувано 25 Ноември 2024 Доклад Share Публикувано 25 Ноември 2024 Залагам, че имаш набита грешка за АБс-а, и след като я изтриете ще се оправят нещата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Goshka123 Публикувано 26 Ноември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 26 Ноември 2024 @mhi406vt Ще пробвам със ваг ком. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване