Goshka123 Posted November 22, 2024 Report Share Posted November 22, 2024 Здравейте колеги. Имам проблем със автоматичната ръчна спирачка колата е ауди q5 2012 преди фейса. Като натисна бутона със буквата "А" и ми изписва това на снимката. Затворих врати, сложих колани направих каквото пише и не се задейства. И някой запознат ако може да каже какво точно означава тази екстра. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhi406vt Posted November 23, 2024 Report Share Posted November 23, 2024 Остава да потвърдиш, че и енджина е рънинг, нали не си на контакт само. Иначе виж с ваг ком за грешки, ще си каже какво не му е наред. Виждал съм го, но само когато не съм сложил колана или вратата е отворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted November 23, 2024 Report Share Posted November 23, 2024 сама ти изключва ръчната, за да можеш да тръгнеш. Освен изброените неща трябва да си на D и да подадеш газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goshka123 Posted November 24, 2024 Author Report Share Posted November 24, 2024 @mhi406vt При работещ двигател пробвам но не става. Ще я закача да видим дали ще изкара нещо. @OvivOПри дръпната ръчна като подам газ не тръгва. Другия бутон който отгоре пише "А" не свети като го натисна, виждал съм как свети в зелено преди като купих колата ,но не му обърнах внимание и го изключих. Сега след месец го пробвам и не свети и ми изписва да сложа колан, да затворя врати, да запаля двг правя я процедурата но пак същата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhi406vt Posted November 25, 2024 Report Share Posted November 25, 2024 Залагам, че имаш набита грешка за АБс-а, и след като я изтриете ще се оправят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goshka123 Posted November 26, 2024 Author Report Share Posted November 26, 2024 @mhi406vt Ще пробвам със ваг ком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts