HistamineSHOT Posted December 6, 2024 Report Share Posted December 6, 2024 Здравейте, след смяна на крушки при издърпването на целия фар и обратното му прибиране мисля, че доста ми се развали светлинния поток. Регулирах впоследствие по вертикала, но ми се струва, че има нужда и от регулация по хоризонталата. Проблемът е, че не откривам начин да ги регулирам в тази равнина. Въртях едни кръстати болтове, но нямаха влияние върху фаровете. Има ли изобщо начин да се регулират по хоризонтала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Envo Posted December 6, 2024 Report Share Posted December 6, 2024 Преди седмица, две и аз сменях на Q5-цата биксенона. Забелязах, че и при мен трябва реглаж, но още не съм ходил да ми регулират фаровете. Съвет: върви в някой пункт за ГТП или сервиз, където регулират фарове, ще ти вземат от порядъка на 10-20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HistamineSHOT Posted December 6, 2024 Author Report Share Posted December 6, 2024 Запазих си час в Порше - 30лв с ДДС 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts