HistamineSHOT Публикувано 6 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2024 Здравейте, след смяна на крушки при издърпването на целия фар и обратното му прибиране мисля, че доста ми се развали светлинния поток. Регулирах впоследствие по вертикала, но ми се струва, че има нужда и от регулация по хоризонталата. Проблемът е, че не откривам начин да ги регулирам в тази равнина. Въртях едни кръстати болтове, но нямаха влияние върху фаровете. Има ли изобщо начин да се регулират по хоризонтала? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Envo Публикувано 6 Декември 2024 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2024 Преди седмица, две и аз сменях на Q5-цата биксенона. Забелязах, че и при мен трябва реглаж, но още не съм ходил да ми регулират фаровете. Съвет: върви в някой пункт за ГТП или сервиз, където регулират фарове, ще ти вземат от порядъка на 10-20лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HistamineSHOT Публикувано 6 Декември 2024 Автор Доклад Share Публикувано 6 Декември 2024 Запазих си час в Порше - 30лв с ДДС 🙂 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване