valentin.petrov1 Posted January 13 Report Share Posted January 13 Здравейте, Изгоряха няколко лед-а от оборотомера . Интересува ме , има ли как да се отремонтира , без да налага смяна на целия километраж , ако да , то кой би могъл да съдейства с подобна операция? Блаодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parconi Posted January 19 Report Share Posted January 19 И при мен преди години се случи,виж първо пробвай само с презапояване,аз смених всичките,но трудно се намират,поръчах си ги от Китай.За групата мисля че ги сменя Папазов.Поразрови се из форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.petrov1 Posted March 22 Author Report Share Posted March 22 Привет , нещо не успях да открия човека , може ли координати ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted March 22 Report Share Posted March 22 На 21.02.2019 г. at 23:27, dpapazoff написа: Здравейте на всички, Рядко следя групите вече и форумите, но ще се включа и ако може да съм полезен на някой със съвети или, каквото и да е, ще се радвам да го направя. Само искам да отбележа, че в момента няма 15 човека, които са ми платили по 800лв. Това наистина е висока цена, ще Ви обясня малко по-надолу, какво я определя при други покупки, но не и в партията. Мога да ви дам контакт на всички, които все още чакат 12та, за да потвърдят, дали някой е плащал 800лв. Предполагам има хора от партията и тук и знаят, че няма такова нещо. Знам, какво се върти в интернет пространството, но съгласете се, че аз съм сервиз и си изкарвам прехраната с продаване на услуги. Не съм единствения, няма да съм и последният и всички работим, за да изкарваме пари. Цените ги определя пазара. Затова винаги съм се радвал на сръчните хора, и на способността им да успеят да си направят нещо сами. Останалите ще намерят хора като нас. Разбира се, няма и как да го правим безплатно. При партиите общо взето първоначалните неща относно сроковете, никога не се случват с нарастването на бройките към руснака. В момента има 18 колора, които дойдоха с платена и скъпа доставка, не за единична бройка а за 2кг пратка експресна, спрени на митница и обикновенно, всяка партия спира там. Мъките с митниците също остава моят проблем, но в момента ми късат нервите. От началото на годината са имали някакъв проблем и до ден днешен, явно не могат да си го решат, та чакането отива вече почти месец, докато доставката отне две седмици максимум. Да не казвам една. Разбира се, може също да питате хората, дали не съм им обяснил, че не могат да си поръчат самостоятелно бройки и да си ги изчакат и монтират на доста по ниска цена, от колкото да платим доставка, да платим мито и евентуално някой ако иска монтаж става при мен. На всеки до сега му е излезнало 400лв. Да няма партия, която да не е пристигнала до сега, но периода няма нищо общо с обявения на руския сайт. Което е голяма мъка, но чакането си заслужава в последствие, поне според всички закупили до момента. Тези 400лв включват около и над 350лв колор, такса за доставка и митническите неща. Последният път излезе по 40лв на бройка цялото мито, като след като аз нося отговорността пред митници за предаване на нбеверни документи, не мога да си позволя да мамя и да предам документ с Gift. След доставката, може да направите сметка, дали остава нещо в моя джоб. Извинявам се ако звучи някакво заядливо, просто не бях съгласен с мнения, които видях преди това. При мен сервиза печели от монтаж, няма и как да оцеляваме, ако не си продаваме услугите, тук предполагам всички го разбирате. Относно цената от сега за сега 800лв, толкова е. Ще ви кажа и какво губя аз, за да го дам за 800лв. Губя 650 евро моментална продажба в ибей. Говорим за цяло табло, от-до. Да, не ми струват толкова пари материалите. Вземам таблото за 200лв и съм платил няколко бройки по 400лв предварително на сляпо. Но, нищо не мога да направя, че хората там в чужбина дават тази цена. Пазар... Отделно, този, който иска от сега за сега, не си рискува 400лв и евентуално 200 за интегриране, или според партията може да варират цените, както и курса на долара, плюс таксите за пей пал, които не смятат долата като в гугъл бнб а на малко по-висока цена. Този, който не е рискувал и иска веднага, заплаща повече. Мен лично не ми пречи да ги дам и на тях за около 5-600лв, няма да стана нито милионер, нищо ще изхвърча в небето с два колора поръчани напред. Просто ще загубя повече, ако го продам в България. Въпреки всичко, тази машинка не е за всеки, и всеки имащ я, си е преценил кое-колко и дали му трябва изобщо. Но по щастлив от това да му се кефят наши хора, няма какво да ме направи продажбата в ибей. До сега в поръчките, всеки може да си прецени дали да си го монтира сам. За следващите ще има промени в цените и нямам яснота, кое колко ще струва, предполагам, че ще е оптимизирано, но натоварването около една групова поръчка и хилядите левове минаващи през сметката ми, за които сега се оказва, че трябва да доказвам и пред нап, от къде идват,,, ще оптимизират поръчките за колори минаващи през монтаж само през сервиза. Ако някой има въпроси, купил си е и има нужда от съдействие за нещо относно монтажа, съм насреща, може да ме потърси на 0896995996, извинявам се че давам номер, но има дни в които нямам време да погледна в интернет, а може да ви е важно. Единствено, моля да не се спекулира. Никой в поръчките не ми е платил 800лв на сляпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts