Jump to content

awe priateli iskam da pitam ne6to.


Recommended Posts

awe priateli iskam da pitam ne6to moje li da napravite moq forum izvesten na pove4e hora za6toto foruma mi ne6to zacikli nikoi ne pi6e v nego a imam 20 potrebiteli. http://forum-topspeed.hit.bg/ 6te sum vi blagodaren ako pomognete. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе адаш не че съм много песимистично настроен към твоя форум ама... я ми кажи с каква насоченост си го направил този форум? По заглавието си правя заключение че може би е за "Проблемите с високите скорости на пътя" :) или се лъжа?. Ето виж:

www.audibg.com/forum - Форум на/за любителите на Ауди.

www.hardwarebg.com/forum - Форум за компютри.

www.tuning.bg/forum - Форум за тунинг.

А твоя форум за какво е. Ако искаш просто да се похвалиш че имаш форум, съберете се приятелите ти и ти и си пишете вътре. А ако просто искаш място на което се събират много хора и обсъждат най-различни теми - има mIRC, ICQ, и още хиляди чатове. Всичко е измислено. Да кажеш да си направил форум като www.data.bg или www.arenabg.com които форуми потдържат база данни или с други думи "Форуми на Free Servers", не си. Е а кажи ми как да привлеча хора към празен Форум и да ги накарам да седят там и да пишат глупости по цял ден? Ако ми кажеш как с голямо удоволствие. :? :? :? . Държа да кажа че нямам нищо против теб, но не ти ли се струва цялата тази работа малко безмислена а?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Писането във форум не е самоцел - честно казано направо ме мързи да говоря чукайки по клавиатурата. Та за да почнат хората да пишат наистина трябва да ги заинтересуваш с нещо....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...