Jump to content

RQ: Предна броня с халогени , прагове , лаисни


Recommended Posts

Търся ето такава предна броня :http://www.lubimetz.net/joreta/audi/019.jpg Интересува ме и конкретна цена или приблизителна или сайт където да я открия ?

Какъв е мотода на монтиране на прагове, как се закрепват и т.н. а някои знае ли колко струват в бг. и има ли въобще качественни тук

И още един въпрос -ако искам да боядисам ето тези лайсни http://www.lubimetz.net/joreta/audi/020.jpg лесно ли се свалят и ако някои знае - да каже как да не ги озоря нещо:evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бронята е РС2 и мене сташно ме кефи и бях решил да си купа , но проблема е че тука правят някакви жалки подобия и седят доста грозно. Требе си истинска на цената е към 400Еур. :evil::evil: и като сложиш и по-специалните халогени и те още най-малко 200Еур и работата става дебела и още повече че в БГ че ти я тафат на 3тия ден :D . Отосно лайсните доста лесно се свалят на щтипки са. За боядисването щте ти трябва пластификатор за да може да залепи здраво боята. Общо взето това е от мен дано съм бил полезен :evil:

П.С. Аватара ти страшно ме фени :lol::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих ти препоръчал да провериш сервизи "Аутоексперт - Фулда" - на Симеоновско с/у входа за зоопарка и в Драгалевци.Работят по каталог с немски тунинг елементи.Цените са им достатъчно разумни.Виждал съм направени от тях коли - невероятни са.Например едно червено Рено Лагуна комби е направено точно като такова снимано в списание Autotuning :wink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

MEGASTRAT мога да ти препоръчам във Варна едно място от където зарежда цяла България и тва е http://www.lion-tuning.hit.bg/

Като им правя сравнение не бачкат лошо,бързи са имат голям каталог като отидеш на място и правят почти всичко на сносни цени.Скивай сайта може да си харесаш нещо от каталога направо :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...