Jump to content

Проблем с хидравликата


Recommended Posts

От известно време чувам доста неприятно бучене като правя десен завой (особено с по-ниска скорост). В началото беше по-слабо, но напоследък се засили и сериозно ми тормози нервите :lol:

Чувал съм че биалетите като се скапят почват да скърцат гадно при завой, но специално тях са ми ги гледали, пък и наскоро ми правиха доста ремонти и диагностики по окачването, така че надали е от него проблема. А и самия шум идва откъм сервото.

Някой ако е имал подобен проблем, моля да ми пише, или поне ако някой може, да препоръча някой свестен майстор за хидравлика, че въобще не знам къде да отида да видят какво му е на Ауди-то.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни дали имаш достатъчно хидравлична течност в казанчето. Като е около или под минимума точно така бучи. И още нещо - погледни на казанчето дали имаш надпис G 002...... , ако имаш хидравличната течност трябва да е задължително G 002..... (една зелена е на цвят)

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди аудито карах един Пасат. При него беше започнала хидравликата така да вие, че и трудно се въртеше волана. Оправи се след източване на старото хидравлично масло и наливане на ново.

Само да уточния, не съм специалист - просто споделям при мен какво се е случило. Ти решаваш как ще действаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдам, мерси.

Всъщност и аз си мислех да пробвам да я сменя цялата течност. Абе ще се поослушам за някой маистор да я погледне, пък най много накрая сам да се заема накрая...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз скоро сменях хидравлична течност

мойта също е Г002000 (абе има 2 измежду нулите) и е зелена, то и капачето ми е зелено. Та си взех от Юнитрйед за 36 и нещо (кажи го 37). На мене 1 литър стигна. Смяната ми струваше 10 лева (така мисля, защото за смяна на хидравлична и спирачна течност ми взеха общо 20). Предпочетох да ги дам тези пари вместо да се цапам, а то определено много цапа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...