Jump to content

Обслужване


bkolev

Recommended Posts

Здравейте, разгледах форума, но не намерих на всички неща цените, а именно на : Ангренажният ремък, водната помпа и ролките.Ако може да ми кажете горе долу какви пари ще струва да се сменят тези части + труда.А и другото което ме интересува хубаво ли е да се сменят наведнъж всички ремъци, и ако да какви пари ще трябва да доплатя.Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aко ти си носиш частите, труда ще е 150-200лв. Хубаво е да смениш абсолютно всичко и да забравиш следващите поне 50 хил.км. да пипаш там. Няма смисъл заради нещо дребно да даваш пак пари за труд. Така че сменяй всичко ! Ремъци,

ролки, водна помпа, термостат и т.н

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сменях си ремъка,ролките и водната помпа в сервиз,които предлага продукти на DAYKO и ми излезна 400 лева с труда.В Ауди сервиз е по скъпо.Избягваи да си купува6 4асти от магазин и да сменя6 при маистори. В сервиза ми дават гаранция 90000 км, докато в другият слу4аи кои ще ти гарантира?Имах слу4аи с предишната ми кола, при монтажа на една от ролките се беше скъсал болт, който ако беше станало на пътя щеше да скъса ремъка.В такъв случаи при кой ще търсиш рекламация, а пък и кой ще ти я признае.Оттогава сменям само там където продават и части и вземам фактура.

Редактирано от AudiAvant
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...