Jump to content

Q7 - моля за малко коментар на снимка...


Ivo-G

Recommended Posts

Ами стоя си аз и се чудя какво да правя и ми идва на ум GermanCarFans.com - скоро не сум я поглеждал, пускам, чакам малко и започвам небрежно да разглеждам новините - новата А8 с 3.2 FSI, нещо като фейслифт на А3, новото S6, и почти накрая, с дата 08.04 съзирам гръмкото заглавие: "Audi Q7 SUV Spy Photos - The best shots yet!". В мен се заражда интерес - бързо кликвам и попадам на ето тази снимка :

Q7_front.jpg

Викам си: дотук добре - нищо кой знае колко ново, впечатление ми направи единствено странният знак който замества четирите кръга... Докато не виждам това: :wink:

Q7_back.jpg

И тук вече започвам да моля за помощ - нека някой да бъде така добър да ми обясни какви са тези странни и огромни червени неща върху задницата на автомобила. Опитах се да търся снимки и на друго място, но не успях - намерих само на студията с вид на космически кораб :D . Като се вгледам в тая снимка, горната и долната част на въпросния стоп започват да ми приличат повече на лепенки отколкото на реални детайли, но пък каква роля играят...? Хич не ми го побира акъла. Моля, някой да ме светне... :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това наистина са лепенки и всъщност стоповете приличат на новото А6 Авант, смятам че ще бъде доста красива гледка:wink: Иначе вероятно са сложени лепенките, за да заблуждават противника, че колата е по-грозна отколкото всъщност е :D:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това наистина са лепенки и всъщност стоповете приличат на новото А6 Авант' date=' смятам че ще бъде доста красива гледка:wink: Иначе вероятно са сложени лепенките, за да заблуждават противника, че колата е по-грозна отколкото всъщност е :D:lol:[/quote']

Е затова не се сетих... :oops: :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както казах,когато е без лепенките е в пъти по-красива от Х5 например:wink: Може би само Range Rover е по-елегантен:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...