Jump to content

Температурата на 100 C4 2.3E '91


Blagoy Petrov

Recommended Posts

Здр...имам преоблем с температурата на гореспоменатата кола. Смених термостата (и със стария беше същото) и капачакта над него, но въпреки това като се кара не загрява...ако е в задръстване вдига и държи градусите без проблеми...щом тръгна (и мина 50-60км/ч) пак пада.

Пример: при каране на 2-ра с около 3000об/мин вдига бързо и държи..."мушна" ли 3-та пада....пробвах на магистралата със 140 и пак неще да загрее ! Като се прибрах я оставих 1 мин да работи намясто (тогава беше загряла на около 60-70 градуса) и докато я прибера си стигна и закова на 92гр за следващите 2 мин в които работи намясто докато я изгасих.

Дайте идеи :flipoff: .

10х

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки, че е сменян обикновено причината за това е в термостата. Примерно ако е някакво "менте" или при смяната му не са сложени добре уплътненията (гумените О-пръстени) и водата минава покрай термостата :rolleyes: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки, че е сменян обикновено причината за това е в термостата. Примерно ако е някакво "менте" или при смяната му не са сложени добре уплътненията (гумените О-пръстени) и водата минава покрай термостата :hilezh: .

...не мисля...пробвах както новия, така и стария...и двата отварят ! А относно уплатненията...всичко си дойде на място !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, според мен термостатите не затварят. Както каза колегата гуменото пръстенче. И моя термостат не затваряше и си купих нов. След като свалих стария, се оказа, че просто това гуменото пръстенче е заминало(беше се премазало).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...