Jump to content

проблемация


tganev

Recommended Posts

здравеите. от скоро имам следния проблем. понеже се прибирам наи често последен от блока и явно двигатела е последния топал ми се навират мишки или плахове. тия гадове си постилат и шума на кората отдолу и си къртат на топличко. аиде ако беше само това штях да го преглатна някак си, ама копеленцата са започнали и да ме подяждат. вчера дигам капака и за пореден път гледам нови зъби на лулата на 4 цилиндър. ше почнат скоро и някоя по отговорна връзка и туко виж някои ден съм се запалил. кажете кво да ги тормозя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

семи малко отрова за плъхове и сложи на кората след като паркираш колата.

или па затвори една котка там за 24 часа ги е омела всичките гадинки :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз се сетих за това решение с отровата разбирасе, но си мислех дали няма някво по необварзвашто решение. например някав шпреи с които да напръскам и да ги изгони, утрепе или нещо такова. покраи блока е пълно с малки деца, кучета и котки, които ништо не са ми направили :bia:. в последния каталог на метро маиче гледах някав уред с ултразвук които гарантирал 700 м. кв. и не е много скап, но ми се струва че някои ще си го хареса много бързо. все пак маиче ще ми се наложи вечар като се прибирам по тъмно да вдигам капака и да бъркам при топлия двигател за да поставя порция отрова. и обратното сутрин пък да си я вадя от кората и да се чудя каде да я дявам, че малката да не я вземе за банбонки :rolleyes:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това се съмнявам, че не решава проблема. катерат се и нагоре. просто няма да виждам шумата която влачат и няма да разбера дали проблема все още е налице. ще разбера като стане късо някъде. : :flehan:.

П.С. аз се смея ама по възрастните шофери от блока ми разправят, че проблема е много сериозен. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако няма вече накъде....няколко капки валерианче :steinigung:, за да събереш котките от квартала...и почваш да ги храниш редовно :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако няма вече накъде....няколко капки валерианче :), за да събереш котките от квартала...и почваш да ги храниш редовно :D

това ми хареса :lol: има голяма вероятност да помогне. поздравленя за острия ум :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се базикате с човека, но проблема си е наистина сериозен. Колега, това с уреда за ултразвук е най правилното решение според мен. Едно приятелче си го имаше поставен и през определен период от време пуска една честота. Аз бих опитал това, тъй-като е най цивилизованото решение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

смок мишкар,спинка на топло на кората

и хапва плъшоци :smilie_colors1: на сериозно:и аз пр .зима го имах тоя проблем.той е сезонен като че ли,в студеното време,изядоха гадинките шумоизолацията и някой и друг кабел.не те избягаха,а аз.смених местостоянката и плъшоците изчезнаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха-ха, сещам се как преди време возих 10-на км едно коте, което се беше завряло някъде по двигателя. Спирам си по светофарите, то мяука като разгонено, а хората по спирките умират от смях. Така и не можах да разбера къде се е свряло, нито да го прогоня..... Накрая, като спрях на паркинга изфуча и изчезна като стрелян заек.

По темата: може би има някакъв спрей (от типа на RAID) или разтвор с който да се напръска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в краина сметка ще заложа на уреда с ултразвука. само трябва да реша къде да го поставя защото тои маи се забожда някаде в тревата но ако направя така съм 100% сигурен че ше го шамароса някои за отрицателно време. идва ми в главата да го сложа в колата но дали ще има ефект...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...