Jump to content

радио CD от B6 на B5


grozdev_

Recommended Posts

Здравейте колеги искъм да разбера дали е възможно да си сложа от B6 оригиналното CD на моята B5. Ще ми е нужно ли някой кабел и кои е той?

Благодаря Ви предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ще следя с интерес темата, защото преди няколко месеца и аз зададох сощия въпрос и отговор нямаше. Ама никакъв ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така се държи мойто Б6 когато го слушам при загасен двигател и ключа не е на таблото. Явно не разбира че двигателя работи някъде трябва да се подаде +12В.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ако е само това проблема, значи няма проблем :) А кабелите всичките ли съвпадат или трябва нещо да се преправя? Също така размера на това CD същия ли е като на Chorus-a на Б5? Смисъл трябва ли да се запълва луфт или не, защото не съм пробвал, нито съм имал двете 1 до друго да ги сравня?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги преди два дни пробвах дали ще пасне в Б5-та CD-то от Б6-та и то взе че пасна силно казано защото стърчи от всякаде, буксите пасват но има един малък проблен че като се включат габаритите то несвтва. Днес си купих въпросното CD и съм го оставил при един майстор да мисли някакъв вариант как ще го пъхне вътре в оригиналното място и дали ще може да реши проблема с осветлинието. Кази ми понеделник да съм при него и като го пъхнем на мястото му ще пиша какво е станало :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги преди два дни пробвах дали ще пасне в Б5-та CD-то от Б6-та и то взе че пасна силно казано защото стърчи от всякаде, буксите пасват но има един малък проблен че като се включат габаритите то несвтва. Днес си купих въпросното CD и съм го оставил при един майстор да мисли някакъв вариант как ще го пъхне вътре в оригиналното място и дали ще може да реши проблема с осветлинието. Кази ми понеделник да съм при него и като го пъхнем на мястото му ще пиша какво е станало :hilezh:

Писано е много по темата! Трябва на Concert II или Chorus II -та да им се изреже панела, по вътрешния(задния) размер! Не е голям проблем.

Лазерно рязане или Фреза. Подсветка няма, защото тя се включва малко по-интелигентно "K-bus"... В5 няма подобно нещо.

Някой жичкаджия трябва да му подаде директно от буксата... във Варна ми взеха 15 лева, мисля. И тя се ъпдрейдва с едно пинче!

Проблема със самоизключването е резултат от "K-bus" и е нерешим, но... натискаш копчето и си ти

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...