Jump to content

Радари за 90 км/ч


KOKO 100 C4

Recommended Posts

Aбе тоя просто си е бил тъп според мене.

И безкруполен бих казал!!! Сигурно му е малка п...ката и си избива комплексите по кръстовищата нощем! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има, ама не и в София :-/ тъжната реалност

Покрай Плевен ме бяха спрели със служебната кола със бая превишена скорост навръх Коледа. Видяха ми документите, аз пък им се помолих да ми направят компромис и ми направиха.

В София ме спряха в 3 през ноща, бях пил една бира. Започнаха да се заяждат, и съвсем откровенно си искаха рушветче. еми буташ им щото ще се заядът защо не са ти балансирани гумите!!! НЯМАМ ДУМИ!

Редактирано от usx
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко, бате, що така язвително?

Успокой топката, Великден е, недей така. Според мен всякакви проверки са нужни, щото ние сме тия дето пием и караме след това, не проверяващите. Или какво да сложат по един до всяка кола да я регулира, та белким станем по-внимателни? Докато си мислим, че сме безсмъртни и "...това на мен не може да ми се случи...", ще има верижни и всякакви други катастрофи. Да не дава Господ никому.

А за радари, със сигурност има такъв в участъкът м/у Бяла и Плевен. Вярно разстоянието не е малко, но понеже не пътувам ежедневно от там, не знам точно как да го обясня като местоположение. Но имам акт, точно за превишаване на 90км/ч.

Водят го: ПП-3 км 62+462 разклон с.Тотлебен, посока Плевен.

Да не ти го е писал Едгарт Димитров - бати еди там обича да пише :unsure:)))

и после замислете се малко - ченгетата пе*али, ман*фи и незнам кви си още, дето ги плюете постоянно ,ама ако ги немаше тях какво щеше да бъде - пълно с пияни малоумници без книжки каращи гоуф двоика със 180 в насрещното, повечето карате със по 150 на път които ненапразно е ограничен на 90 или по-малко евентуално ама иначе ченгетата са виновни. (не казвам че няма и тъпи ограничения като 40 на прав и хубав път, но те са рядкост)

PS: бати Еди ми е приател не роднина - некои да не си помисли че за тва ги защитавам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има, ама не и в София :-/ тъжната реалност

И в София има.... :)

На въпросното споменато кръстовище на Хладилника отказаха да вземат 50 лв. за светофар и колан :) Хубаво е, че има все повече уставни полицаи, само ние да не налитаме на тях :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...