Jump to content

Моля помогнете!


Iliy@

Recommended Posts

Здравейте, преди време писах във други теми и не получих отговор затова правейки нова се надявам да привлека вниманието на тези които знаят отговора на моите терзания :) Става въпрос за предните биалетки, та има ли значение на кои производител са (то със сигурност има, но на кои са по-добри), колко пари вървят и т.н. щото при мен се чува едно потропване отпред и когато ходих на реглаж този каза, че биалетките са за смяна, но като гледам какъв реглаж ми направи няма да ги сменя той :respekt: Та който е сменял и има житейски опит с тези неща моля да сподели :lol: Благодаря на всички отзовали се :)

Редактирано от Iliy@
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко офф,но да не пускам и аз нова тема да си питам за биалетките.При висока скорост(над 120-130км/ч) колата става нестабилна и волана като,че ли ми играе наляво и надясно да постоянно трябва да коригирам.Дясната ми биалетка е за смяна възможно ли е да е от нея и ако не е от какво може да е ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При по-висока скорост и малки неравности може да окаже ефект,прав си.За биеледките купи си от АутоПлюс ТЕХКО ДАСКАЛОВ или всяка по-голяма верига,шанса да случиш на менте е по-малък.Смяната се отнема от 15 минути на биеледка до 2-3 часа.Запаси се с ключове и клещи 3та ръка,ако ще ги сменяш сам.Ако е ръждясала и мръсна ще превърти.Някой имат от задната страна оставен двуграм за да държиш контра но при аудитата мисля че няма.Ако почне да превътра чупи и тялото и пробвай с третата ръка да я стиснеш,ако не резни я с малко флексче.Гледай да купиш точните биаледки като размер и диаметър на болта,който излиза от шарнирното съединение,защото понякога не съвпадат,препоръчително е да са метални.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами една биелета струва 18лв. качествена. има и друг начин ако заяде и не може да се отвива с щанга се натиска за да разпъне между ухото и биалетата до ябълката така се получава стегнатости вече трябва да развиваш не е лесно но сигорно никой не го е мислил от конструкторите и да бъде. ако те интересуват и други цени питай

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се ли казва биалета,а не биалетка?Или са едно исъщо нещо?От къде я взе за 18лв понеже гледам на моог в евро07 са по 41лв и пище,че били с болт.Има и от 17лв и от 30лв,но на тях не пише,че са с болт....болта от страта биалета дали може да стане?И горе-долу колко пари искат за смяната и в булавто ако някои знае?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...