Jump to content

колан на А8


riis

Recommended Posts

Колеги някой знае ли нещо защо колана ми на шофиорската седалка не се прибира, отворих кората и има някакъв кабел с две дупчици точно над колана и е изваден прибрах го на рука от ролката ама сега неще да се вади, нещо знае ли някой? А8 1999г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с буксата е пиро патрона на колана.При удар (какъвто най-вероятно е имало някога) той законтря колана и поселе си остава в това положение.Може да пробваш да го разглобиш и зглобиш бес този патрон.Но е много разправия и не е гаранция,че ще работи после.Затова няй-добре нов.Провери на диагностика дали ти съществуват аербеците.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега немога ли някак да освободя колана да си се прибира и вади нормално без този патрон? И може ли някой да ми каже за какво са двете копчета на кората на колонката на шофиора едното с антенка а другото за багажник, гледам че са ми закачени кабелите ама не ми работят като ги натискам, също така някой знае ли защо като си пусна фаровете (оригинален ксенон) и е запалена колата и си слушам ФМ трансмитер след пускане на фаровете спира трансмитера и докато не го извадя и вкарам на ново не трагва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За колана от някоя морга вземи целия механизъм заедно с пиропатрона като вариант с малко пари

Щот ти дърпат много ток при първоначалното включване на ксенонките и за тва трансмитера ти се шашка а и как ти харесва да слушаш с него имах един и го изхвърлих :steinigung:

Редактирано от optimist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами някой знай ли дали коланите на А4 и А6 са същите, днеска го разглобих и ми е махната пружината само и затова, има от други аудита ама дали са същите? И тоз обемен датчик как да разбера дали работи или не?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...