Jump to content

Продава - Ауди А4 2002 1.8 Turbo Quattro


Recommended Posts

Продавам си Аудито, въпреки че изобщо не ми се иска. Купих си го от Канада преди 2 години. Оттогава съм го карал само аз и приателката ми в редки случаи. От снимките се вижда какво има, кожа, голямата навигация(допълнително е слагана, защото беше с американското радио - и него мога да го дам, пазя го), фабричен ТВ тунер - Ауди, ДВД плейър в жабката, BOSE - с субуфер под задното стъкло и отделен усилвател, фабричен ксенон с автоматично регулиране нивото на фаровете, допълнително сложих и ксенон на фаровете за мъгла, парктроник, бленда на огледалото за задно виждане с показване на посоката вурху огледалото, копче за отваряне на гаражна врата в сеника, шибидах, чип от Дигиталтунинг с 5 години гаранция, поставих му теглич с автомат, който се сваля и през останалото време не се забелязва, че е там. Има и други неща, които не се сещам, като подгряване на седалките, скорости на волана и др.

По окачването съм сменил почти всичко, тампони, карета, отделно смених тампоните на двигателя, въпреки, че се оказа ненужно, абсолютно всичко други консумативи са сменени, ремъци ролки, масла по ск. кутия и двигател, сменил съм дискове и наклатки преди 10000км., с нови гуми е и зимни(алпин 2) и летни. Сменяни са още много неща в процес на използване, последно миналата седмица - датчик колянов вал и маншонът на едно каре беше скъсан. Всички части са оригинални от ауди закупени от магазина им. Колата наистина си я гледах с желание и я продавам на тази цена, защото наистина имам нужда да я продам в момента, иначе, както сигурно всеки, който продава кола в днешни дни му е излязла далеч по скъпа.

Наистина се надявам някой да и се радва, защото колата е хубава. Ако имате въпроси, тел. 0878 870805.

post-10267-1280847843.jpg

post-10267-1280847892.jpg

post-10267-1280847915.jpg

post-10267-1280847944.jpg

post-10267-1280847964.jpg

post-10267-1280848172.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На блока е гаранцията, която даваха тези от Диджитъл май.

Цената е 14900лв., поне в мобиле-то е толкова.

Редактирано от bobby
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, shpeksi, и за двете си прав, въпреки, че при интерес съм готов да коментирам цената(в рамките на нормалното разбира се). Аз и километрите съм забравил да напиша - 154000 - абсолютно реални, тъй като в Канада няма да барат километража, а аз съм навъртял около 60,000 км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря nuvoari и McRein! Фабрично колата е 170 к.с., двигателят и е AMB, по времето, когато я внесох в България имаше акциз и тези 7 коня ми струваха 5000лв, но си заслужават. Колата в никакъв случай не е самолет, но има прилично ускорение, а след чипа разликата беше видима, но в никакъв случай огромна. В ДигиталТунинг ми казаха, че на куатро и автоматик няма да се усети при тръгване, но при доускорение ще се забележи повече, което се оказа факт, а и промяната в софтуера е дотолкова, че да не пречи на мотор, турбина и т.н., което от две години също доказа да бъде вярно - сменил съм само 4-те бобини на свещите и то защото едната гръмна и ми казаха да сменя всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря, didoya, на митническата декларация пише на колко е влязла (90000км). от две години даже аз се изненадвам че съм навъртял 60000км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтекоха ми очетата, едно от най-красивите аудита, които съм виждал :)

Да се грижи добре новият собственик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автоматика преди колко време е обслужван, като е американска колата, има ли разлика в частите по окачването, мотора. Продава ли се още колата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...