Jump to content

Проблем с автоматика


Kratos

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам проблем с автоматика ауди 100 ц3 5-так, когато запаля колата и потегля ( докато е студена) включва само първа и втора, а трета не, дори и да я надуя до 120 км/ч , казаха ми, че може да няма масло, но аз го проверих и е даже над половината, а като позагрее колата я включва перфектно още откъм 50 км/ч. Може ли някой да ми каже какъв е проблема, защото в понеделник ще ходя на майстор да я види и не искам да ми каже '"трябва основен ремонт и да дам 1000 лв за ремонт " Моля ако някой може да помогне, ще съм много благодарен! ;) Поздрави на всички колеги!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам колега ти си със старата с.к. с 3 скорости.

Трябва да имаш пръчка за мерене на маслото в ск. Ако си я мерил на изключен дв. нивото ще е повече, трябва да запалиш двигателя преди това дръпнеш ръчната и мери тогава, после включи на ск. при запален дв. и ръчна и пак мери е те тогава трябва да ти показва на мах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега но проверих всякак и си има, даже долях 0.5 литра още и се дигна на мах, но пак неще да включи. Незнам защо го прави като има масло и не прищраква и не хрупат скоростите, даже ги включва удивително гладко но чак като я покарам около 10 мин тогава почва да включва 3 та. Един майстор ми каза, че има някакви балансиращи ролки или (нещо такова) които можели да се нагласят, та се чудя дали не е от тях? :steinigung: Вкрайна сметка ще се дават много пари и тва е ! :bia: Здраве да е !!! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...