Jump to content

Проблем с вдигането на предният прозорец


audipower

Recommended Posts

Колеги от известно време имам лек проблем с дигането на преден десен прозорец. Когато го свелям се ,и моторчето работи нормално, но когато тръгна да го затварям се мъчи моторчето, и прозореца се дига едвам едвам, а когато е свален до долу ,време на вдигане стига до извесно ниво ,и пак се спуска, и не мога да го затворя . Преди малко махнах кората за да видя за какво става въпрос, но всичко си изглежда нормално. Пласмасовите носачи са здрави. Свалих моторчето ,и на празен ход си работи напълно нормално, и в двете посоки. Отворих го и сложих малко грес на зъбните колела, но ефект няма. Някой ако се е сблъсквал с този проблем нека сподели какво е решението, защото е много кофти да не го отварям, особенно сега като дайдат жегите. Колата е А6 98г 1и8т С5.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както каза колегата по нагоре,100% водач.Направи следния тест,свали стъклото до половината примерно,след това хвани стъклото в единия край и го дърпай леко нагоре надолу да установиш дали има свободен ход,направи същия тест и от другата страна.Ако има свободен ход...и то доста,значи имаш счупен водач.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Княжево на колелото на трамвая има една Фирма за стъкла.85лв. и 1 час и си готов.Две години гаранция.

Да ве 85 лева. Като се има предвид, че двата водача са 14 лева оригинални, значи взимат 70 лева за труд. Да развият 6 болта. Безценно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...