shpeksi Публикувано 6 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 6 Юли 2009 Гледам, че зачестиха темите с хора на които не им се прибират огледалата, а и на мен напоследък на 5 пъти един път не ми се връща в изходно положение огледалото та затова реших да си разглобя моето и да направя снимки.Мисля, че свалянето на кората и на самото огледало (държи се на един болт) е безмислено да го документирам по некакъв начин.Като сме свалили огледалото го обръщаме обратно за да му свалим капака:След като го свалим се вижда задния край на огледалото, там се виждат и щипките които трябва да се повдигнат за да излезе. При мене е разглобявано явно и затова една щипка ми е счупена:Общо са 8 щипки така, че внимателно. Вие само до 4 ще имате достъп които лесно се махат но не напъвайте за да не счупите някоя.След като махнете огледалото се виждат механизмите които задвижват огледалото. Там не съм разглобявал. Сега трябва да се развият 3 винтчета за да падне капака:Като се махне капака остана само едно последно препятствие, да се развият болтовете на капака на моторчето които даржат и капака на механизма:Сега вече може да се види тази гад:Много озадачаващо защо има проблеми с механизма. Единствената пластамасова част е тази която съм посочил със стрелки. При мене беше паднал единия ограничител на "предавачното" колело. Не намерих други проблеми. Времето ще покаже разбира се дали има и други проблеми. Надявам се поне на някой тази тема да бъде полезна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikieva Публикувано 6 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 6 Юли 2009 ЕВАЛА!,предлагам да се качи горе. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 10 Юли 2009 Автор Доклад Share Публикувано 10 Юли 2009 prikachi.com се беше "бъгнал" за един ден. Сега е наред. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobby Публикувано 20 Юли 2009 Доклад Share Публикувано 20 Юли 2009 Аз не виждам снимки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 20 Юли 2009 Автор Доклад Share Публикувано 20 Юли 2009 Виж поста ми преди твоя, пак е същото. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diabol Публикувано 1 Юли 2015 Доклад Share Публикувано 1 Юли 2015 Супер тема моето дясно огледало не се прибира и тази тема ми е много от полза Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Frozen1 Публикувано 14 Май 2020 Доклад Share Публикувано 14 Май 2020 Има ли как да се качат снимките наново? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване