Jump to content

Audi Q7 3.0 TDI дюзи-въпрос.

Recommended Posts

Привет на всички от форума.

От скоро съм горд собственик на любимата за мен марка и един от любимите ми модели.Но след закупуването разбрах,че имам проблем с дюзите-3 от тях са заминали,а другите 3 са на път да заминат.Знам,че най-добрият вариант е да закупя нови дюзи(1200 едната ако не се лъжа),но близък приятел ми каза,че могат да се "направят"(незнам въобще как и за какво става въпрос) за към 200 лева дюзата.Та въпросът ми,понеже до сега не ми е възниквал такъв проблем е:Има ли такова нещо като "поправяне на дюзи"(аз знам за почистване само) и върши ли някаква работа?Или въобще възможно ли е,за какъв период след това всичко е ОК и т.н.

Надявам се темата да ми е в правилния раздел и ще съм много благодарен на всички се отзовали,които са запознати.

ПП:Ако темата се повтаря,макарче не намерих такава,ако може линк и да ме извините :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи колега,миналта година на едно q7 имаше проблем с две дюзи сменихме ги но не след скоро пак се върна... оказа се помпата за високо налягане след като сменихме и нея колата след известно време пак почна да прави проблеми и човека реши да си купи и другите 4 дюзи :( проблему се реши след маса пари.Иначе дюзите подлежат на ремонт но този ремонт според мен неможе да ти даде гаранция че след 1000 - 2000 км няма пак да стане същото,пробваи с втора употреба ако намериш.Успехи с ремонтчето на звяра :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бош предлагат рециклиране с гаранция 1 година .... към 3600 мисля за 6-те дюзи

Потърси отстъпки за чисто нови, има доста народ напазарували си чисто нови за около 800 - 850 лв. бройката

А това с помпата, което го е описал колегата се случва когато и самата помпа е поизносена....

Слагаш новите дюзи и те правят малко повече противоналягане (все пак са нови) и на празен ход помпата започва да "хълца", т.е. налягането и пада под 200 бара и колата гасне

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди месец смяна на 6 бр дюзи на Ку7 3.0ТДИ в Порше Варна с връщане на старите цената беше близо 4 500лв. с две години гаранция!Така че няма смисъл от рециклиране!

Редактирано от joro09
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

принципно евро 5 дюзите излизат на половина от това къде ти си платил :), но без гаранция!

Много хора от форума си накупиха и засега отзивите са добри.

Има малко спорове около евро5 дюзите, но без крайни мнения!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По кода който е записан на фактурата може ли да се разбере евро 5 ли са?

И какво значение има?

Редактирано от joro09
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря от сърце,колеги,за бързите и различни отговори.Когато ги оправя или подменя с нови, ще ви пиша,за да ви кажа какви са първоначалните ми отзиви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...