Jump to content

Искам да купя А3 1.8Т и разпитвам

Recommended Posts

Здравеите, колеги

Нов съм в форума и доста изчетох за А3 1.8Т ,навил съм се на този модел и ме интересува може ли да се намери такова читаво и горе-долу на кви пари.Какъв двигател, има ли някаква разлика по двигателите 1.8 Т. Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали може да се намери такова читаво е доста....... странен въпрос. Принципно всичко е възможно. По тази логика е напълно възможно да попаднеш на читаво А3 1.8Т, но вероятно на съответната цена :bia:

Не, разлики в 1.8Т двигателите при А3 и А4 няма. При ТТ седят по друг начин нещата.

Имаме вече доста агенти из форума с Аудита с такъв двигател и лоша дума до момента не съм прочел. Предполагам че и те ще се включат в дискусията за да потвърдят :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за 1.8Т само суперлативи... Следващото ми Ауди пак ще е с тоя мотор.Нисък разход ,доста приличен вървеж...и звукат от турбината ти пълни душата.

Имам известен опит на 1.8 АДР (125) и сравнение с мотора с турбото..голяма разлика...супер вървеж в ниските благодарение на турбинката.

Едно уточнение да вметна,говоря за 1.8Т 150 коня...прдполагам че и ти за него питаш.За протокола има и 1.8Т 180 коня :flehan:

Разход:

Время разгона (0-100 км/ч) 8.2 (9) c

Максимальная скорость 217 (214) км/ч

Расход топлива на шоссе 6.1 (6.7) л/100км

Расход топлива в городе 10.6 (13) л/100км

Расход топлива Смешанный цикл 7.8 (9)

* Ако си намериш и с Quattro...ще се родиш :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

матаретката е страшна... има 150 и 179 коня на А3...с кватро рядко се намират (кватрото е халдекс ко се не лъжа)... цените варират в огромен диапазон за колите от 96г до тия от 2003, когато спират да слагат тоя матор на новото а3 (8Р)... така че не е лошо да дадеш малко детайли кво точно търсиш...тука из бг съм виждал на горубляне кви ли не подобрени версии :hilezh: така че внимавай ;) аре успех - нема да съжаляваш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали може да се намери такова читаво е доста....... странен въпрос. Принципно всичко е възможно. По тази логика е напълно възможно да попаднеш на читаво А3 1.8Т, но вероятно на съответната цена ;)

Не, разлики в 1.8Т двигателите при А3 и А4 няма. При ТТ седят по друг начин нещата.

Имаме вече доста агенти из форума с Аудита с такъв двигател и лоша дума до момента не съм прочел. Предполагам че и те ще се включат в дискусията за да потвърдят :hilezh:

Много благодаря за инфото.

Значи става въпрос за 1.8 Т-150 коня, за около 12-13 хил.лева 97-98 година, не съм от тия дето искат нещто хубаво ама и да е без пари, а за читаво имах предвид 1.8Т дето има поне 140 коня - живи.

А има и още нещо дето се чудя: дали да си взема такова Ауди до края на годината или да изчакам 2007-нали уж ДДС няма да има ако ни вземат в ЕС - дайте няква идея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако няма ДДС то ще влезе някое МДС ,ВДС или нещо такова.........мислиш ли,че държавата ще се откаже от тия пари,които е вземала досега и ще ни пусне метър?? :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Offtopic:

Ако се решиш да си купиш А3 с по-голям багажник (А4), свиркай! Моето се продава на доста добра цена и има доста повече от 140 живи конйе. Снимки има в гаража. Има и тема в продава/купува.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Offtopic:

Ако се решиш да си купиш А3 с по-голям багажник (А4), свиркай! Моето се продава на доста добра цена и има доста повече от 140 живи конйе. Снимки има в гаража. Има и тема в продава/купува.

Мерси Венци, ама не съм фен на А4.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...

аз съм пристрастен ( и заинтересован), но нека някой независим разкаже и за разликите през годинките

никой не спомена нищо за ESP например и за разликите преди и след Фейслифта

аз поне мисля, че си заслужава да се спомене :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 years later...

Здравейте колеги. По повод темата за А3 искам да изкажа моето разочерование днес. Става въпрос за аудито със следната обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11323163223903272&f1=details. Колата като цяло е със следните неща като забележки. Съединител твърд, ужасно стържене и бучене отзад откъм диференциала, при загрят мотор колата работи неспокоино и притриса, фаровете депо незнайно защо, таван препръскван. Колата се намира в Гоце Делчев предупреждавам колегите които търсят такава А3 не се разкарвайте. Цената е 6000 а според мен проблемите са много за тази цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...