Jump to content

Venci

Members
  • Мнения

    784
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Venci

  1. baba, точно тези двете 3.0 TDI няма как да ти защитят тезата, сам знаеш . И двете бяха доста далеч от сток и вървяха много добре. Със сигурност бяха с ремап и генарации. Може да са имали и други жокери. Ако намериш времена на сток 3.0 TDI и 3.2 FSI ще е доста по-представително
  2. Автомат. Тоо мое е сбъркал буджаците, щото мен ме преАпа с автовоз от летящ. Твърдеше, че неговата е 1660кг, което е около 200 под моята. Ако е верно, за спейс фрейма на осмака.
  3. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Направих тази нова тема, където да доразвием идеята за среща. Моля модераторите да не скриват този пост.
  4. Анди, ще видя в кой от дните ще бъда там и ще ти пиша. Вместо да дойда само да разгледам, ще остана 2-3 часа повече и ще помогна с каквото мога.
  5. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Пиши като излезеш от бокса да направим срещата. Надявам се да стане бързо.
  6. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Дано не е нещо сериозно. Баси, кой е фърлил око на тоо бензинояд .
  7. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Чак сега видях таа тема. Честито, MOON! Като гледам се оформя голяма група с 4.2/S6 буджаци Ако още не сте правили още срещата с gop86, ще се радвам и аз да дойда. Мое ги разтрием малко и да сравним кое как е.
  8. Мерси! Моята ще я възстановят, но няма да е добре, така че ако намериш, ще я взема с или без гума.
  9. Здравейте, Купувам 1бр. джанта 16" ЕТ42 за Ауди А6 С5. Не съм сигурен колко трябва да е J, но предполагам е стандартно. В момента е с гуми 215/55/16. Прилагам снимка на търсената джанта. За контакт - тук или на 0889919327
  10. Ето малко впечатления от мен, след почти 2 години натискане на такова S6: Като цяло колата ми допадна доста, с много здрав и прост двигател, много екстри и достатъчно бърза за мен. Единственият минус е автомата. Изключително бавен е и на моменти дразни, както казват всички, но се свиква. В София е супер удобен, но на извънградско редовно ползвам Tiptronic-а и става. При проблеми с кутията, цифрата е 1500-3000, в зависимост от проблема. Разходът ми е 20-23. Утре ще обърна внимание дали двигателя тресе, че не ми е направило впечатление до сега. Ако си разтривал само нерегистрирани до сега, ела да покараш другата седмица 10-20км и ще придобиеш по-точни впечатления Иначе си мисля, че Шпека е прав - изчакай 4F или си го донеси от US.
  11. Jass, оказа се, че някои от предположенията ти са доста точни В крайна сметка я е бартеросал за малко над 12 хиляди. Преди 2 години я е взел за близо 30 хиляди в този вид. Ето още малко информация от ех-собственика от днес по телефона: 1. Когато я е оставил, километражът е бил на 250 000. 2. Гумите са за смяна 3. Застраховките са изтекли (ГО и Каско) 4. Маслото е Long life на около 10000км Според мен колата си заслужава. Ако се стигне до сделка - да се натиска продавача до 13000 и с още 3000 да се сервизира и да се подновят застраховките.
  12. Защо? - Не я кара. Цяло лято ще бъде на морето, където не му трябва. След това отива в Швейцария, където пак не му трябва и се прибира догодина. За колко? - колкото му дадете Май още си е негова, остави да се продава преди 2 седмици. Жасс, по снимките ли ги изчисли разходите? кАжи чеСно как ги сметнА, да си знам като купувам следващата
  13. Май беше на един мой приятел, но не пише във форума. Кара я малко повече от година и не е имал никакви проблеми с колата. Няколко пъти съм се возил в нея преди време и ми направи доста добро впечатление. Ако е с оригинална S генерация и решетка е същата.
  14. На това примерното, салонът и задната броня са си от А6 4,2 Много редовно ги обявяват за S6. Като си търсех за мен се нагледах на няколко подобни. На Милослав колата е супер като визия и състояние, ако не намериш читава S-ка.
  15. Venci

    Снимки на A6 C5

    Ето 2 чудесни снимки от събор 2012, благодарение на Анди.
  16. Привет Емо, Трябва ми антената на покрива за S6 авант '00 с NAVI+. - предполагам, че е същата както за А6 с навигация от тези години.
  17. Според мен, ако си намериш читава кола спокойно можеш да разчиташ, че скъпите ремонти няма да са по веднъж годишно. Например типтроника има вариант да си кара 2 и повече години след ремонт. Сори за седана, който предложих - бях се разсеял за основните изисквания. Моите бяха същите миналата година. Съжалявам, че не сме го говорили преди 5 месеца - щеше да е по-добрия вариант за моята. Ходил ли си в Gemini? За моята взеха 1700лв за ремонт с 6м. гаранция...
  18. Здрасти пич, Виждам, че колегите са били доста активни по темата. Особено ЗЕФС, който и на мен ми беше полезен Ето моите лични впечатления: Преди 10 месеца имах същата дилема като теб и гледах Суби-та. В един момент се появи S6 в чудесно състояние и се метнах на нея. След три дни се чудех с кой акъл съм гледал Суби-тата изобщо Сигурно са по-здрави, но нито са 250kW, нито интериорът им е по-добър. Единственото, което не ми харесва в колата е автомата. Прецака се и ремонтът в Джемини струваше 1700. Освен това си е гаден и бавен като цяло. На двулентови пътища карам с ръчна смяна на скоростите, защото иначе ме дразни и даже е опасен при изпреварване. Но пък в града си е екстра. Иначе - колата е супер, за сега не ми е създавала други проблеми, двигателят добре се разбира с ГИ засега. Относно разходите - колегите са ти писали по-горе. Аз съм сменял само масло, свещи и задни накладки и амортесьори досега. Обявата, която си дал ми изглежда кофти. Задницата и не е от S6 и ми изглежда неестествено ниска. Ако не си намериш читава S-ка можеш да видиш тази обява. На мен ми изглежда супер.
  19. Здравей Иво, Миналата година имах същата дилема, само че при мен quattro беше задължително изискване. Това доста ограничава в избора на автомобил, но дава коренно различно поведение на пътя. С оглед на това, че бюджета не стига за 4F, аз се спрях на S6 2000г и до момента съм изключително доволен. Ако не те плашат по-скъпото обслужване (нормално за V8) и големият разход на гориво (20-22 градско) - това е чудесен вариант. А ето едно конкретно предложение за икономичен и надежден автомобил, с евтина поддръжка: А6 1,9 TDI 131 Колата е на колегата Kadiev, в безупречно състояние.
  20. Имам една джипка, която ми е излишна в момента. Има много екстри, както и одобрена лизингова схема, която надлежно погасявам, но последните 3 месеца седи в един подземен гараж и май няма да се кара. Каското и е платено до август 2012. Ето това е обявата в mobile.bg, пусната от мой приятел: Toyota Land cruiser D4D 3.0 auto Цена: 23 333 лв. септември 2003 г. Дизелов 163 к.с. Автоматична скоростна кутия Къса база 115000 км Цвят: Сив Оборудване: • 4x4 • ABS • ASR • ESP • Airbag • Автопилот • Аларма • Ел. Огледала • Ел. Стъкла • Застраховка • Имобилайзер • Климатроник • Кожен салон • Лети джанти • Лизинг • Металик • Серво управление • Стерео уредба • Халогенни фарове • Центр. заключване • Подгрев на седалки, огледала, ПОД За повече информация, огледи, test drive: 0889919327 - Венци Цената е при плащане в брой и може да се намали в разумни граници. Ако се ползва лизинговата схема, цената ще бъде 12500 в брой и 16 вноски по 819лв Цената вече е 22000лв. Има опция за продължаване на лизинга и плащане на 12000лв и 14 вноски по 819лв. Може и бартер за автомобил до 6000лв.
  21. Жоро, Браво за колата и за карането на Калояново! Звукът и е уникален! Направо ме вкара в размисли за нова генерация на моя тролей, а пък жена ми и малката да му мислят Радвам се, че се запознахме и се повозихме!
  22. Ето две перфектни снимки на моя тролей, благодарение на Wizi. Екстра са станали, Анди!
  23. Morkov, аз си взех точно такова миналата година за малко повече. Ще ти кажа каквото знам досега: Критериите, по които търсех автомобил бяха quattro (4x4) и avant. Разглеждах и други марки освен Ауди. Спрях се на S6 по няколко основни причини: - голям здрав двигател, с изчистени детски болести, не капризен към горивото - липса на турбо (допълнителен агрегат, който на тези години почти сигурно ще създава проблеми) - липса на капризни дизелови дюзи за астрономически суми, които за тези години почти сигурно ще са на края на живота си - най-високо ниво на оборудване, нали все пак е топ модел - 340hp, които ми оправят настроението всеки път като се кача в колата - намерих доста запазен екземпляр - изключително красив AVANT, според мен - при повечето други марки комбитата не ми харесват - само около 2-3000 лв повече от масовите коли, отговарящи на моите критерии. Предполагам се дължи на приятния разход от 20-24л/100 Това, което трябва да провериш е автоматика. В S6 е tiptronic и е сравнително здрав, но като цяло е проблемен агрегат на 11г. Пълно рециклиране с гаранция от 6м. е между 2000 и 2500лв. Не знам за други специфични проблемни места. Ето и малко инфо относно разходите направени от мен до момента: Обслужване (ремъци, водна помпа, филтри ролки, масло 8л) - 1400лв Задни амортесьори - 600лв ГИ - 2300лв (че иначе не става за ежедневно каране )
×
×
  • Create New...