madwolf Публикувано 26 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2006 Наскоро един приятел ми възбуди любопитството със следния въпрос: Каква е рзликата между А8 и А8L, освен че втория е с W12 двигател. Друга разлика не можах да му дам. Ще съм благодарен, ако някой може да ми даде линк за ТТ данните на двата автомобила. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бате Весо Публикувано 26 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2006 (Редактирано) A8L е дългата версия. Точно с колко е по-дълга обаче не знам. Другата основна разлика, която съм забелязал е, че А8L e 4 местно, има някаква особена конзола по средата между двете места на задната седалка. Някакви хладилници, телевизори, контроли на климатика и тем подобни глупости са набутани покрай нея и в самата нея. 4 зонов климатроник също така има при А8L. Такава поне беше А8L на последния авто салон за леки автомобили у Софето, която оглеждах от близо. Сайтове не знам. Редактирано 26 Юли 2006 от Бате Весо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AUDI Публикувано 26 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2006 (Редактирано) Разликата е че L версията е 13 сантиметра по-дълга при новата версия(D3) иначе двигателите са същите, при L версията не се слага 3.7 двигателя иначе останалите се слагат. Старите(D2) А8 L версийте се оборудваха само с два двигателя 4.2 и 6.0 W12. Мога да проверя колко е разликата в дължината и при тях ако ви интересува. Редактирано 26 Юли 2006 от AUDI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
galaboff Публикувано 26 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 26 Юли 2006 знам какви са приликите - и двете са страшни машинки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wizi Публикувано 27 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 27 Юли 2006 Long версията не означава автоматично, че е 4 местна! Може просто да си е по-дълга. Останалото колегата AUDI го е обяснил съвсем точно и ясно Разлика има и в ускорението, но това предполагам сте се сетили сами Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
madwolf Публикувано 27 Юли 2006 Автор Доклад Share Публикувано 27 Юли 2006 Първо благодаря на колегата AUDI за отговора, както и на останалите. Не бих се разсърдил, ако някой ми даде и малко допълнителна информация/сайтове стигат/. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 27 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 27 Юли 2006 ми има един сайт....що не го погледнеш:www.audi.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 28 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2006 ми има един сайт....що не го погледнеш:www.audi.comвинаги ми е чуднобе как ги намираш тия сайтовенекоя система за търсене ли ползваш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 28 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2006 Да.В Google пишеш аudi и ти го изкарва на пъво място. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 28 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2006 е ти ме уби Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thesaint11 Публикувано 28 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 28 Юли 2006 А какво е Google? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 29 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 29 Юли 2006 еми се едно froogle.google.comама махаш frooglecapis Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wizi Публикувано 30 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 30 Юли 2006 Конкурс по оригиналност ли сте си заформили тук? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkozi Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 Не е оригиналност, а уникалност ... Всичките са handmade обаче Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alehandro Публикувано 31 Юли 2006 Доклад Share Публикувано 31 Юли 2006 (Редактирано) Карах A8L в Дубай - двг. беше 3.2 и беше само с предно - отзад има 2+1 места, незнам кой каза, че не се слагали малки мотори - всичко се слага - каквото си поръчаш - това ти слагат Ето тази по специално... Дългата база е 5192мм с междуосие 3074мм а "късата" е 5062мм с междуосие 2944мм - или точно 13см. разлика Редактирано 31 Юли 2006 от Alehandro Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване