Jump to content

проблем с таблото на а6 1.8 турбо 99г

djakov

Recommended Posts

стрелката на температурата си показва каквото си иска!в карлово(аз съм от там)ми казаха че проблема е в таблото и не могат да го оправят понеже имобилайзера бил в таблото!със замяна нямало да стане!ако някой е по-запознат от мен моля да помогне!предварително благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си, че не е от температурния датчик? Пиша ти малко теми с проблеми по таблото прочети ги и дано има нещо по твоя проблем.

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=108214

http://audibg.com/fo...showtopic=20696

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиши на колегата toshkov81 ,той е много в час с жиците и таблата.Ако не може да ти помогне от разстояние ще идеш до Пазарджик,там му е сервиза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

стрелката на температурата си показва каквото си иска!в карлово(аз съм от там)ми казаха че проблема е в таблото и не могат да го оправят понеже имобилайзера бил в таблото!със замяна нямало да стане!ако някой е по-запознат от мен моля да помогне!предварително благодаря!

Здравей колега понеже и аз имам същия проблем в момента можеш ли да ми кажеш как реши проблема?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

при мен се оказа че е моторчето на стрелката за температурата!оправи ми го жоро от пазарджик!ако таблото ти е vdo подлежи на ремонт ако ти е друго трябва да се смени!имобилайзера е в таблото затова трябва да си намериш работещо и се прехвърля информацията на него!звани на 0898364628 жоро мн ги разбира той щте ти обясни всичко

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...