djakov Публикувано 18 Август 2013 Доклад Share Публикувано 18 Август 2013 стрелката на температурата си показва каквото си иска!в карлово(аз съм от там)ми казаха че проблема е в таблото и не могат да го оправят понеже имобилайзера бил в таблото!със замяна нямало да стане!ако някой е по-запознат от мен моля да помогне!предварително благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alter_breed Публикувано 19 Август 2013 Доклад Share Публикувано 19 Август 2013 Сигурен ли си, че не е от температурния датчик? Пиша ти малко теми с проблеми по таблото прочети ги и дано има нещо по твоя проблем.http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=108214http://audibg.com/fo...showtopic=20696 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djakov Публикувано 19 Август 2013 Автор Доклад Share Публикувано 19 Август 2013 (Редактирано) Цитиране на предходен пост!смених датчика-не е от него! Редактирано 19 Август 2013 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aleksiev Публикувано 20 Август 2013 Доклад Share Публикувано 20 Август 2013 Пиши на колегата toshkov81 ,той е много в час с жиците и таблата.Ако не може да ти помогне от разстояние ще идеш до Пазарджик,там му е сервиза. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djakov Публикувано 20 Август 2013 Автор Доклад Share Публикувано 20 Август 2013 (Редактирано) Цитиране на предходен пост!мерси колега!намерих му телефона и утре ще му звънна! Редактирано 21 Август 2013 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djakov Публикувано 27 Август 2013 Автор Доклад Share Публикувано 27 Август 2013 минах през пазарджик и от колегата toshkov81 останах мн доволен!ако имате проблеми заповядайте при него!човека си знае работата! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The_Storm Публикувано 4 Септември 2013 Доклад Share Публикувано 4 Септември 2013 стрелката на температурата си показва каквото си иска!в карлово(аз съм от там)ми казаха че проблема е в таблото и не могат да го оправят понеже имобилайзера бил в таблото!със замяна нямало да стане!ако някой е по-запознат от мен моля да помогне!предварително благодаря!Здравей колега понеже и аз имам същия проблем в момента можеш ли да ми кажеш как реши проблема? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djakov Публикувано 6 Септември 2013 Автор Доклад Share Публикувано 6 Септември 2013 (Редактирано) Цитиране на предходен пост! при мен се оказа че е моторчето на стрелката за температурата!оправи ми го жоро от пазарджик!ако таблото ти е vdo подлежи на ремонт ако ти е друго трябва да се смени!имобилайзера е в таблото затова трябва да си намериш работещо и се прехвърля информацията на него!звани на 0898364628 жоро мн ги разбира той щте ти обясни всичко Редактирано 6 Септември 2013 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване